Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Earnix, Version 8 R Entegrasyonu Ve Makine Öğrenmesi Özelliklerini Tanıttı

Finansal hizmetler konusunda entegre müşteri analitiği çözümlerinin önde gelen sağlayıcılarından biri olan Earnix bugün yazılım çözümünün en yeni sürümü olan Earnix versiyon 8’in piyasaya çıktığını duyurdu.Earnix V8, modelleme...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Finansal hizmetler konusunda entegre müşteri analitiği çözümlerinin önde gelen sağlayıcılarından biri olan Earnix bugün yazılım çözümünün en yeni sürümü olan Earnix versiyon 8’in piyasaya çıktığını duyurdu.
Earnix V8, modelleme ve karar analitiğinde yeni bir ilerilik düzeyi sunuyor ve bu kararları çevrimiçi ortamda doğrudan işleme koyma olanağı sağlıyor. Earnix V8, R ve Python istatistiksel ortamlarında oluşturulan modelleri Earnix optimizasyon çerçevesine entegre ediyor. Bu yeni özellik, Earnix karar verme ortamını gelişmiş makine öğrenmesi algoritmaları ve matematiksel araçlarla zenginleştiriyor. Yeni versiyon, kullanıcı konsantrasyonunu iyileştirirken uzun zaman dilimlerinde bilişsel yorgunluğu azaltan en gelişmiş grafik kullanıcı arabirimini sunuyor. Bu yeni arabirim çok sayıda model için daha iyi yönetim, erişim ve organizasyon da sağlıyor. V8’in ilave yeni özellikleri arasında şu önemli modelleme ve karar optimizasyonu iyileştirmeleri yer alıyor:
MODEL DOKÜMANTASYONU
Tüm istatistiksel modeller meslektaş ve yönetici değerlendirmesinin yanı sıra yönetim ve arşivleme için tek bir tıkla rapor edilebilir. Model raporlar gerekli her türlü detay düzeyine uyarlanabilir.
PROJE PAYLAŞIMI
Her türlü model veya analitik nesne bağımsız olarak geliştirilip yönetilebilir ve ardından organizasyon içinde sorunsuzca paylaşılabilir. Bu, farklı ekiplerin ortak bir çalışma alanında işbirliği yapmalarına ve öngörücü analitik çalışmayı kolayca sürdürmelerine olanak tanır.
ÇEVRİMİÇİ PUANLAMA VE FİYATLANDIRMA
Earnix gerçek zamanlı ortamı içinde kararların işleme konulması yönetilen bir süreçle sağlanır ve bu süreç testler, yönetimsel onaylar, uyarılar, yapılandırılmış iş mantığı ve planlanmış dağıtımdan oluşur. Bu versiyon piyasaya sunulan işlemsel modellerin daha hızlı ve daha granüler güncellemelerini sunar.
Earnix V8, platformumuzu açık kaynak modelleme yazılımıyla entegre ederek Makine Öğrenmesi algoritmalarını daha bilgili kararlar için geliştirmede önemli bir adımı temsil ediyor diyen Earnix CEO’su David Schapiro sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu versiyon aynı zamanda işletme yöneticilerinin analitik bağımsızlıklarını önemli ölçüde arttırıyor ve onlara kararların sonuçlarını doğruluk ve açıklıkla tahmin etmede kontrol sağlıyor "
Earnix V8 hemen temin edilebilir, ancak yukarıda açıklanan bazı özellikler sonraki küçük versiyonlarda sunulacaktır.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.