Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

E-İhracat Konferansına Geri Sayım…

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti. TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, 10 Ekim Perşembe günü Bursa Teknik Üniversitesi ve Worldef iş birliğiyle yapılacak olan E-İhracat Konferansı’nın son detayları görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2019 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2019 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
E-İhracat Konferansına Geri Sayım…

Neredeyse her şeyin dijitalleştiği ve online alışverişin birçok tüketici tarafından tercih edilen bir deneyim halini aldığı günümüzdeki bu ortam, iş adamlarına da yeni fırsatlar doğuruyor. Bu kapsamda BTÜ ve Worldef iş birliği ile E-İhracat Konferansını düzenleyecek olan TÜMSİAD Bursa Şubesi, hazırlıklarını tamamladı.

“Türkiye'de üretilen kaliteli ürünler, binlerce kilometre ötelere ulaştırılmak için bekliyor”

Son detayları görüşmek için BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ile bir araya gelen TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “Dijitalleşen dünya ile birlikte, milyonlarca tüketici, kendi ülkesi dışında herhangi bir ülkeden sıkça online alışveriş yapıyor. Bu durum  iş dünyasına inanılmaz fırsatlar doğuruyor. Dijitalleşme, dünyanın küçülmesine ve daha önce ulaşılamayan pazarlara daha kolay ulaşma imkânı doğurdu. Türkiye'de üretilen kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler, binlerce kilometre ötelere ulaştırılmak için bekliyor. Üyelerimizin ve Bursa iş dünyasının rekabet gücünü artırmaya katkı olması  düşüncesiyle e-ihracat konusunda konunun uzmanlarıyla düzenleyeceğimiz konferansın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı TÜMSİAD Bursa Şubesi’ne teşekkür eden Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir de, dijitalleşme çağında böyle önemli bir konuya katkı vermekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda ayrıca, ortaklaşa gerçekleştirilecek diğer projeler için de görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda, TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu tarafından BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’e günün anısına hediye takdim edildi.

Söz konusu program, 10 Ekim Perşembe günü, saat 19.00'da TÜMSİAD Bursa Şubesi’nde gerçekleştirilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.