Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düvencioğlu’na önemli görev

Yenişehir Genç İşadamları Derneği Başkanı Samet Düvencioğlu, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Haysiyet Divanı yönetim kurulu üyeliğine seçildi.Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan Türkiye Genç İş Adamları...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düvencioğlu’na önemli görev

Yenişehir Genç İşadamları Derneği Başkanı Samet Düvencioğlu, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Haysiyet Divanı yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Kurulu’nda (TÜGİK) Haysiyet Divanı yönetim kurulu üyeliğine seçilen YEGİAD Başkanı Samet Düvencioğlu, “Bu önemli göreve bizleri layık gören başta Genel Başkanımız Erkan Güral ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizi daha iyi yerlerde temsil ederek güzel ilçemize bir şeyler katmak istiyoruz. Bundan sonra Yenişehir’imizi Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmek için yönetim kurulumuz ile çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Yenişehir’de genç işadamlarımıza yönelik bir söyleşi gerçekleştireceğimiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.