Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın konuştuğu 50 dizi TV+’ta

Yerli dijital televizyon platformu TV+’ta Mayıs ayıyla beraber 50 farklı dizi ekrana geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Yerli dijital televizyon platformu TV+’ta Mayıs ayıyla beraber 50 farklı dizi ekrana geliyor.

Turkcell açıklamasına göre tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ekranlara damgasını vuran tüm yeni diziler artık TV+’ta olacak. Telefon, tablet, TV ve bilgisayardan izlenebilen dijital televizyon platformu TV+’ta dizi dünyası hızla genişliyor. Dilediği yerden dizi izlemek isteyenlerin gözde platformu TV+’a abone olanlar, en popüler programlara ücretsiz olarak erişebiliyor.

Beowulf, Türkiye’de ilk kez ve sadece TV+’ta

Açıklamada yer alan ifadelere göre dünyanın konuştuğu tüm dizileri portföyüne katan TV+, 50 farklı diziyle izleyicilerin karşısında. Bu dizilerin başında ise ‘Beowulf, Ölümsüz Savaşçı’ var. Fantastik ve bilim kurgu türünün merakla beklenen dizisi, Filmbox işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez ve sadece TV+’ta ekranlara geliyor. ABD yapımı olan dizi, Angelina Jolie, Anthony Hopkins ve Robin Wright gibi yıldızlarıyla popülerliğini yitirmezken, yayımlandığı ilk günden bu yana ‘en çok konuşulanlar’ listesinde de yer alıyor.

Ünlü oyuncuları ve çarpıcı senaryolarıyla izleyicilerin gözünü ayıramadığı birçok dizi de artık TV+ dünyasında yer alıyor. Aralarında Legion, Blindspot, The Following, Vikings, Ash vs Evil Dead, Crossing Lines, Medici: Masters of Florence gibi dizilerin yer aldığı 50 farklı dizi, orijinal dilinde veya Türkçe olarak izleyicilerin beğenisine sunuluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.