Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın İlk Üzüm Çekirdekli Makarnası Türkiye’yi Temsil Edecek

Sağlıklı yaşama faydaları ile bilinen Arbella makarnası dünyada ilk kez üzüm çekirdeğinden makarna üretti. Üzüm çekirdekli makarna, 28 ülkeden dergi editörlerinin jüri üyesi olduğu Sial World Tour 2016 yarışmasında Türkiye’yi temsil...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlıklı yaşama faydaları ile bilinen Arbella makarnası dünyada ilk kez üzüm çekirdeğinden makarna üretti. Üzüm çekirdekli makarna, 28 ülkeden dergi editörlerinin jüri üyesi olduğu Sial World Tour 2016 yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.
Yeni ürünleriyle adından sıkça söz ettiren makarna markası Arbella, farklı bir ürüne daha imza attı. Sağlıklı bir yaşama ve insan bünyesine faydası ile bilinen üzüm çekirdeğinden makarna üreten Arbella, bu buluşunu dünya arenasında taçlandırmaya hazırlanıyor. Arbella, 2 yılın sonunda ortaya çıkardığı yeni ürünü ile Paris’te düzenlenecek Sial World Tour 2016 yarışmasına katılmak için ön elemeyi geçti. Ön elemeyi geçen üzüm çekirdekli makarnanın, Arbella Makarna Genel Müdürü Abdulkadir Külahçıoğlu tarafından Dünya Gazetesi Konferans salonunda tanıtımı yapıldı.
Şirket hakkında çeşitli bilgiler veren Külahçıoğlu, dünyanın en büyük antioksidanlarından birisini makarnayla birleştirmeyi başardıklarını söyleyerek; “ Üzüm çekirdekli makarna yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünüdür. Yurt içinde ve yurt dışında başta bizim gıda mühendisimiz olmak üzere, uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkmıştır. Arbella üzüm çekirdekli makarnayı dünyanın en büyük antioksidanlarından birisini makarnaya birleştirmeyi gerçekleştirdik. Bu ürünü Türk tüketicisine sunmanın ve Dünya pazarına sokmanın gururunu yaşıyoruz. Bunun aynı zamanda bir ödül ile Türkiye’yi temsil eder hale gelmesi bizim için gurur vesilesi” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.