Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın en büyük şekerleme ve tatlı fuarında Türk ürünlerini sergileyecek

Çikolata ve çikolata mamulleri, bisküvi, atıştırmalık ürünler, şekerli mamuller gibi ürünlerin sergilendiği ISM 2015 Fuarı’nda, Türkiye’nin önde gelen firmaları boy gösterecek. 1-4 Şubat 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Köln...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın en büyük şekerleme ve tatlı fuarında Türk ürünlerini sergileyecek
Çikolata ve çikolata mamulleri, bisküvi, atıştırmalık ürünler, şekerli mamuller gibi ürünlerin sergilendiği ISM 2015 Fuarı’nda, Türkiye’nin önde gelen firmaları boy gösterecek. 1-4 Şubat 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde 45. defa düzenlenecek fuara, Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu (ŞTG) da katılım sağlayacak.

Fuarda Türkiye’yi tanıtmak için bir çok gösteri programı hazırlayan ŞTG, Türk damak tadını anlatan ikramlarda da bulunulacak. 'Delightland' teması ile tasarlanan Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu standında yapılacak etkinlikler çerçevesinde ziyaretçilere çikolata, şekerleme ve dondurma imal edilerek tattırılacak ve Türk kahvesi ikram edilecek. İkram edilecek ürünler arasında baklava, Türk Bayrağı, Alman Bayrağı ve ŞTG logosu taşıyan özel tasarım kurabiyeler, dünyaca bilinen Beyoğlu çikolatası, helva, bisküvi, gofret ve şekerleme ürünleri de yer alacak.

Fuarla ilgili konuşan ŞTG Başkanı Hidayet Kadiroğlu, çikolata ve şekerleme sektörünün son yıllarda yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini söyledi. 2014'te yeni yatırımlar gerçekleştirildiğini ifade eden Kadiroğlu, "Bu yatırımlar 2015 yılında devreye girecek, dolayısıyla 2015 atak yılı olacak. Özellikle unlu mamuller kategorisinde yeni açılımlar olacak. İnovatif ürünlerle kendi kategorisine isim veren firmalarımız var, bunlar daha da artacak. Üretim tarafında bunlar olurken tanıtım tarafında da atak var." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.