Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü doktorun tanıttığı teknoloji Türkiye’de

ABD’de yaşayan dünyaca ünlü Kalp Cerrahi Dr. Mehmet Öz’ün tanıttığı "far-infrared ısıtma sistemli saunalar, Zeugma Sauna ile Türkiye pazarına girdi.ABD ve dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan sağlık programı ’The Dr. Oz Show’...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyaca ünlü doktorun tanıttığı teknoloji Türkiye’de

ABD’de yaşayan dünyaca ünlü Kalp Cerrahi Dr. Mehmet Öz’ün tanıttığı "far-infrared ısıtma sistemli saunalar, Zeugma Sauna ile Türkiye pazarına girdi.

ABD ve dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan sağlık programı ’The Dr. Oz Show’ adlı televizyon programının sunucusu olan ünlü Kalp Cerrahi Mehmet Öz’ün tanttığı far-infrared ısıtma sistemli saunalar, Yaşam Enerji ile Zeugma Sauna ismi ile Türkiye’de satışa başlanıldı.

Sağlığa faydaları çeşitli araştırmalarla tespit edilen, tıp dergilerinde yer alan sistem ile üretilen Zeugma Sauna son derece pratik, sağlıklı ve hızlı uygulama ayrıcalığının yanı sıra taşınabilir olma özelliği ile de sauna konforu yaşatıyor.

Zaman almayan ve evde dinlenirken bile kullanabilen ürün, far infrared ışını yayarak, vücuda doğal ısı sağlıyor. Tamamen sağlıklı ve güvenli olduğu belirtilen ısı teknoloji, cilde zarar vermediği gibi bağışıklık sistemini de güçlendirdiği açıklandı. Yeni ürünün kalp sağlığının korunmasına da yardımcı olduğu ifade edildi.

20 seansta 5 kilo zayıflama imkanı

Yeni ürünün düzenli kullanılması halinde 20 seansta 5 kilo verme fırsatı sunduğu vurgulanırken, her seansta vücuttaki toksinlerin yüzde 20’sinin atılmasıyla bağışıklık sistemini de güçlendirdiği kaydedildi. Vücut direncini arttıran teknoloji kireçlenme gibi sorunların çözülmesinde yardımcı olurken, daha kaliteli bir uyku çekme imkanı da sağlıyor.

Sağlık açısından çok önemli imkan sunan Zeugma Saunalar’a internet üzerinden, online alışveriş yoluyla çok kolay ulaşabileceği de belirtildi.

Yaşam Enerji

30 yılı aşan tecrübeye sahip çalışanlarının sahip olduğu bilgi ve tecrübelerle, Gaziantep’te hizmet veren Yaşam Enerji, kurulduğu günden bu yana araştırdığı ve geliştirdiği teknolojileri üretime yön veren kadrolarla hizmet sunuyor

Yaşam enerji Zeugma Sauna’nın yanı sıra Isınma Teknolojileri, Cam Rezistans, Güneş Enerjisi Panelleri, Solar Teknoloji , Nano teknoloji ürünleri gibi ürünlerin araştırması ve geliştirmesini yaparak ülkeye kazandırdığı yeni teknolojiler ile de biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.