Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Solar Devleri, Solarex İstanbul’da Bir Araya Gelecek

Dünyanın önemli güneş enerjisi üreticileri, Solarex İstanbul Fuarı’nda Türkiye’de buluşacak.Almanya’dan Çin’e, Yunanistan’dan Amerika’ya kadar dünyanın önemli güneş enerjisi üreticileri 07-09 Nisan 2016 tarihleri arasında 9’uncu...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın önemli güneş enerjisi üreticileri, Solarex İstanbul Fuarı’nda Türkiye’de buluşacak.
Almanya’dan Çin’e, Yunanistan’dan Amerika’ya kadar dünyanın önemli güneş enerjisi üreticileri 07-09 Nisan 2016 tarihleri arasında 9’uncu Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı (Solarex İstanbul) ile Türkiye’de buluşacak. 7 Nisan 2016, Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açılacak fuarda; enerji, çevre ve yatırım açısından büyük beklentilerin olduğu bildirildi. Fuarda yapılacak seminerlere yerli ve yabancı firmalardan da katılımın fazla olacağı belirtildi.
Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, planlanan etkinlikleri ile hem katılımcı firmalara hem de ziyaretçilerine yenilenebilir enerjinin önemini anlatacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı YEGM, EPDK, TEDAŞ VE TURSEFF gibi kurumların üst düzey yetkililerinin sunumlarının yanı sıra Günder, Solarbaba oturumları ve firma konferanslarının düzenlendiği fuar, ziyaretçilerin de katılım göstereceği şekilde planlanan çok sayıda farklı etkinlikten oluşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.