Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya seyahat devi TUI’nin CEO’su Sebastian Ebel, Antalya’da

Dünya seyahat devi TUI’nin CEO’su Sebastian Ebel, Antalya’ya geldi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ile bir araya gelen Ebel,...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya seyahat devi TUI’nin CEO’su Sebastian Ebel, Antalya’ya geldi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ile bir araya gelen Ebel, Türkiye’nin alternatifi olmayan bir destinasyon olduğunu belirtti.
TUI CEO’su Sebastian Ebel, TÜROFED Başkanı Osman Ayık ve turizmcilerle Lara Barut’ta buluştu. TÜROFED Başkanı Ayık, TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Çavuşoğlu, turizmciler Haydar Barut, Ahmet Barut ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu Ebel’e ziyaretlerinde TUI Türkiye Genel Müdürü Koray Çavdır eşlik etti.
"Türkiye’ye olan turist akışını sağlıklı hale getirmek istiyoruz"
Ebel Sebastian’ın ziyaretini değerlendiren TÜROFED Başkanı Osman Ayık, "Bu ziyaret TUI’nin Türkiye ve özellikle Antalya’ya verdiği önemi göstermektedir. Ebel’in Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Antalya’ya gelmesi bizi fazlasıyla mutlu etti. Kendisi de Türkiye ve Antalya’ya verdikleri önemi dile getirdi. Bu süreçte kendilerini yanımızda görmek ve desteklerini hissetmek bizler için çok önemliydi. Önümüzdeki süreçte TUI ile daha fazla işbirliği yaparak Türkiye’ye olan turist akışını sağlıklı hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.
"Yakın gelecekteki hedefimiz Türkiye’nin payını arttırmaktır"
Turizmcilerle yaptığı görüşmelerde Türkiye ve özellikle Antalya’nın kendileri için çok önemli olduğunu açıklayan Sebastian Ebel, "TUI’nin toplam kapasitesi içinde Türkiye’nin yüzde 20 payı bulunuyor. İspanya’nın payı da yüzde 24 dolayında. Yakın gelecekteki hedefimiz Türkiye’nin payını arttırmaktır" dedi. Türkiye ve Avrupa’da meydana gelen terör saldırılarına da değinen Ebel, "Bu sene yaşanan terör olayları geçici olaylardır. Terör sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın ve turizm destinasyonlarının sorunudur" şeklinde konuştu.
"Türkiye ve özellikle Antalya alternatifi olmayan bir destinasyondur" diyen Ebel, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Antalya’nın en önemli özelliği fiyat-hizmet kalitesinde rakipsiz olmasıdır. Gerek İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki saldırı gerek Franca-Nice’deki olaylar ve Cuma günü İstanbul ve Ankara’da yaşanan olaylara kadar olan süreçte trend Türkiye’ye dönmüştü. Bu olaylar sonrasında iptaller olduğu gibi yeni rezervasyonlar da mevcut. Türkiye’nin müşterileri sabit turistlerdir. Geçen sene Türkiye’ye gelen turistlerin yüzde 60’ı bu sene başka bir yere tatile gitmedi, evinde oturuyor. Dünyada ve Türkiye’de herhangi bir olay yaşanmadığı takdirde servis kalitesi, otellerin kalitesi, fiyat-kalite dengesi ile Türkiye çok kısa sürede geriye dönecektir."
TUI’nin CEO’su Ebel, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i de makamlarında ziyaret etti. Ebel, Vali Karaloğlu ve Başkan Türel’e Antalya’nın TUI için çok önemli bir tatil destinasyonu olduğunu dile getirerek işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.