Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya ekonomisine yön verenler İzmir’de buluşacak

İzmir, 30 Ekim–1 Kasım 2013 arasında düzenlenecek 5. İzmir İktisat Kongresi'yle olağanüstü günler yaşacak. Swiss Otel Grand Efes’te yapılacak kongreye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Bankası Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir, 30 Ekim–1 Kasım 2013 arasında düzenlenecek 5. İzmir İktisat Kongresi'yle olağanüstü günler yaşacak.

Swiss Otel Grand Efes’te yapılacak kongreye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim gibi çok önemli isimler katılacak. Emniyet güçleri, yoğun güvenlik tedbirleri alacak. Bu yüzden özellikle şehir merkezinde günlük hayat durma noktasına gelecek. Ayrıca misafirlerin Adnan Menderes Havalimanı’ndan otele gidiş güzergâhı da çok sıkı kontrol edilecek.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri, müsteşarlar, genel müdürler ve daire başkanları, kongre için İzmir’de buluşacak isimlerin başında geliyor.

Kongrede 35 panel düzenlenecek, 21'i yurtdışından olmak üzere 241 panelist yerini alacak. Kongreye, 152’si yabancı 2 bin 363 davetlinin katılacağı teyit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.