Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya devleri MARBLE’da buluşacak

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE, dünya devlerini 23. kez, 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında İzmir’de buluşturmaya hazırlanıyor.Sektöründe dünyanın en iyi ilk üç fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE, dünya devlerini 23. kez, 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında İzmir’de buluşturmaya hazırlanıyor.
Sektöründe dünyanın en iyi ilk üç fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı- MARBLE, 2016 yılında ABD’den Brezilya’ya, İsrail’den Çin’e, Rusya’dan Japonya’ya kadar tam 85 farklı ülkeden ziyaretçiyi ağırladı.
Birbirinden görkemli stantları, son teknoloji iş makineleri, tonlarca ağırlıktaki dev mermer blokları ve sıra dışı mermerleriyle MARBLE, 2016 yılında da büyük ilgi gördü.
Mermer ve doğal taş sektöründe dünya çapında bir buluşmaya daha ev sahipliği yapan MARBLE 2016; 1.100 firmanın katılımıyla gerçekleşti ve dört günde toplam 47 bin kişi tarafından ziyaret edilerek rekor ziyaretçi sayısına ulaştı.
MARBLE büyümeye devam ediyor
Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan MARBLE, yüzde 12 büyüme ile 139 bin metrekare alanda organize edildi. Her geçen yıl büyüyen ve gücüne güç katan MARBLE’da; açık alanda yüzde 50, blok alanda ise yüzde 15 büyüme gerçekleşti. MARBLE 193’ü yabancı toplam bin 103 katılımcıyla dünya devlerini Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı Fuarizmir’de ağırladı.
Dünyanın en prestijli mermer markalarından olan İtalyan Antolini markasının da katılımcı olduğu fuarda, katılımcı kalitesi ve yeni ürünler tüm dünyanın ilgisini çekti. Mimarileriyle dikkat çeken stantlar göz kamaştırırken, mermer ve doğal taşın farklı kullanım alanları katılımcılara ve ziyaretçilere görsel şölen yaşattı.
Mermer ve doğal taş sektöründe dünya çapında bir buluşmaya daha sahne olan MARBLE’ın hem ülke hem de bölge ekonomisine büyük katkıları oldu. 2017 yılında da dünyanın önde gelen mermer ve doğal taş devlerini Fuar İzmir’de buluşturacak olan fuar, büyük buluşmanın hazırlıklarına şimdiden start verdi. 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında mermerin kalbi yine MARBLE’da atacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.