Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dumankaya: Türkiye yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Türkiye yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Pek çok yabancı markanın gelecek senelerde ülkemize gireceğini öngörüyoruz.” dedi.Dumankaya, Perakende...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dumankaya: Türkiye yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Türkiye yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Pek çok yabancı markanın gelecek senelerde ülkemize gireceğini öngörüyoruz.” dedi.



Dumankaya, Perakende Günleri’nde yaptığı açıklamada “Önemli markaların Türkiye’ye gelmesi ile cadde mağazacılığına olan ilgi artacaktır. Biz de bu nedenle İstanbul’un önemli alanlarından Maltepe’de karma projemiz Ritim İstanbul’u hayata geçirdik. Burada perakende sektörünün önde gelen temsilcilerinin beğenisine sunduk.” ifadelerini kullandı.


Ritim İstanbul’un yapımı devam ediyor. Proje; cadde mağazaları, lounge, restoran ve seyir terası ile perakende yatırımcılarına hitap ediyor. 20 bin metrekare kullanılabilir ticari alanı bulunan proje, bölgenin tek açık AVM’si olacak.

147 bağımsız bölüme yer verilecek ticari ünitelerin 70’i fast-food, kitap, çocuk oyun ve oyuncak, cafe alanları, tekstil ve giyim, aksesuar, elektronik ürün gibi sektörlerin yer alacağı mağazalardan teşekkül ediyor. Kültür merkezi, Athletic-o Sports Club spor merkezi ise Ritim İstanbul’un diğer donatıları.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.