Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOSABSİAD’dan Teknolojik İşbirliği…

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) ile Datatrade Teknoloji firması arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde DOSABSİAD üyeleri, Datatrade Teknoloji firmasının sunduğu hizmetlerden daha avantajlı şekilde faydalanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2019 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DOSABSİAD’dan Teknolojik İşbirliği…

DOSABSİAD ile Datatrade Teknoloji firması arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmza töreni, DOSABSİAD dernek merkezinde gerçekleştirildi.

DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel ve Datatrade Teknoloji Kurucusu/Genel Müdürü Cem Haydar Bektaş tarafından imzalanan protokol neticesinde, DOSABSİAD üyeleri firmanın sunduğu hizmetlerden avantajlı şekilde faydalanabilecek.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, pek çok avantajı ve kolaylığı beraberinde getiren teknolojik gelişmenin, aynı zamanda birçok riski de bünyesinde barındırdığına dikkat çekti. Çevikel, “Teknolojide günün gelişen şartlarına uygun hareket ederken, işlerimizi ve işleyişlerimizi dünya ile rekabet eder hale getirirken, farkında olmadan firmalarımızın kapılarını ardına kadar dünyaya açmış oluyoruz. Bu durum da elbette belli riskleri beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan ve biri banka diğeri de telekomünikasyon hizmeti veren iki büyük şirketimizin uğradığı siber saldırıyı hepimiz gördük, duyduk. Dönem dönem gerek bölgemizde, gerek Bursa’da, gerekse de ülkemizde bu gibi saldırılara maruz kalan firmaları olduğunu duyuyoruz. Siber saldırı diye ifade edeceğimiz bu art niyetli eylemleri bertaraf etmek oldukça kolay. Yeter ki güvenilir ve işin ehli kişilere emanet edelim sistemlerimizi. İşte Data Trade firması da köklü mazisi ve sunduğu hizmetlerle o firmalardan birisi. Biz de DOSABSİAD olarak böyle bir işbirliği protokolüne imza atarak, üyelerimizin sunulan hizmetlerden avantajlı şekilde faydalanabilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

İşbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Datatrade Teknoloji firması Kurucusu/Genel Müdürü Cem Haydar Bektaş da teknoloji ve iş dünyasının iç içe olduğuna işaret etti. Cem Haydar Bektaş, “30 yıllık geçmişe sahip bir firmayız. Gelişen teknoloji iş hayatındaki tüm süreçleri oldukça rahatlattı. Artık bir telefonla birlikte dünyayı elimizin altında tutabiliyoruz. Ama unutmayalım ki biz de herkesin elinin altındayız ve her an saldırıya maruz kalabiliriz. Yani gelişen teknoloji avantaj sağlarken, bir o kadar da dezavantaj barındırıyor. Bu saldırılara maruz kalmadan önce önlem almak, bir güvenlik duvarı oluşturmak gerekiyor. Tecrübeli ekibimizle bu noktada çeşitli hizmetler sunuyoruz. Protokol çerçevesinde de bu hizmetlerden DOSABSİAD üyeleri, yüzde 25 gibi bir oranda indirimle faydalanabilecekler” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.