Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Domotex Halı Fuarı'nda 10 yeni koleksiyonunu sergiledi

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılan Uluslararası Domotex Halı Fuarı'nda, yeni halı modellerini sergileyen Kaşmir Halı, konukların ilgi odağı oldu. Yüzlerce firmanın katıldığı Uluslararası Domotex Halı Fuarı'nda, 10 farklı koleksiyonuyla...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Domotex Halı Fuarı'nda 10 yeni koleksiyonunu sergiledi
Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılan Uluslararası Domotex Halı Fuarı'nda, yeni halı modellerini sergileyen Kaşmir Halı, konukların ilgi odağı oldu.

Yüzlerce firmanın katıldığı Uluslararası Domotex Halı Fuarı'nda, 10 farklı koleksiyonuyla en çok ziyaret edilen markalardan olan Kaşmir Halı, ABD, Ortadoğu ve Uzakdoğu’dan gelen alıcıların da ilgisini gördü. Fuarla ilgili genel bir değerlendirme yapan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, bu yıl 10 yeni koleksiyonla katıldıkları fuardan memnun olduklarını açıkladı. 22 farklı kalitede üretim yaptıklarını belirten Topçuoğlu, “Her bütçeye ve her beğeniye yönelik geniş ebat, desen ve renk çeşidi ile hizmet veriyoruz. Yurt içinde 10 bölge bayii ve bin 100'ün üzerinde satış noktasında hizmet veriyoruz. Bu yıl 10 yeni koleksiyonumuzla fuara katıldık. Yurt içi ve yurt dışından gelen konukların büyük ilgisini görüyoruz. Fuar, Gaziantep için önemli bir misyon üstlenmiştir.” dedi.

Dünyada parça halı üretiminin yüzde 57’lik kısmının Gaziantep’te yapılıyor olmasının, böyle bir fuarın gerekliliğini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Topçuoğlu, “Fuara katılan bütün firmaların yeniliklerini sergilemesi Gaziantep’te sektörümüzün Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemin de en büyük göstergesidir.” diye konuştu. Modern üretim tesisleri yanında Ar-Ge ve inovasyona önem verdiklerini söyleyen Topçuoğlu, sektörün dünya genelindeki nabzını tutarak, ürünün bütün aşamalarında bilimsel metotlarla yapılan çalışmalar sonucu halı modasının oluşmasında önemli bir misyon üstlendiklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.