Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğancı’ya Ürün Toplama Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Mustafakemalpaşa’nın Doğancı Mahallesi’ne Yapılan Ürün Toplama Merkezi Törenle Hizmete Açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğancı’ya Ürün Toplama Merkezi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Doğancı Mahallesi’ne yapılan ürün toplama merkezi törenle hizmete açıldı.
Tesisin hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Doğancı, Ormankadı ve Tepecik mahallelerine hitap edecek merkezin 251 metrekare alan üzerinde 8x6 metre rampa ve 1 metre su basmanı yüksekliğinde inşa edildiğini ve toplam 500 bin TL’ye mal olduğunu söyledi. Altepe, tesisin üretime katkı sağlayan köylünün emeğinin daha iyi değerlendirilmesi, mahsulün yüksek fiyatlarla satılmasını sağlayacağını ifade etti. Konuşmasında 17 ilçenin tamamında, her bölgenin coğrafi ve iklimsel özelliklerine bağlı olarak her alanda kalkınma hamlesini başlattıklarını vurgulayan Altepe, güçlü Türkiye için güçlü Bursa yolunda büyükşehir olarak köylüye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını yineledi.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, ürün toplama merkezi için Başkan Altepe’ye teşekkür etti. İlçenin büyükşehirin yatırımlarıyla daha yaşanabilir bir hal aldığını, alt yapı ve su kaynaklarının yenilendiğini, üreticinin her anlamda desteklendiğini hatırlatan Kurtulan, Altepe’nin yanında durmanın bütün Mustafakemalpaşalılar için bir görev olduğunu açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.