Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa Sigorta Genel Müdürü Gölpınar: "Tüm Faaliyetlerde Liderlik Amaçlıyoruz"

Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, eksperler toplantısında kısa zamanda çok büyük bir gelişme kaydettiklerini belirterek tüm faaliyetlerde liderlik hedeflediklerini söyledi.Doğa Sigorta,Türkiye genelindeki eksperleri İstanbul’da...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, eksperler toplantısında kısa zamanda çok büyük bir gelişme kaydettiklerini belirterek tüm faaliyetlerde liderlik hedeflediklerini söyledi.
Doğa Sigorta,Türkiye genelindeki eksperleri İstanbul’da bir araya getirdi. Yaklaşık 170 eksperin katıldığı toplantıda açılış konuşması yapan Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, eksperler toplantılarını her sene düzenli olarak devam ettireceklerini dile getirdi. Doğa Sigorta’nın gelişimini rakamlarla eksperlere anlatan Coşkun Gölpınar, kısa zamanda çok büyük bir gelişme kaydettiklerini ve bugün itibarıyla da tüm faaliyetlerinde liderlik amacıyla gerek operasyonel yapıyla gerekse anlayış biçimiyle daha iyi bir noktaya ilerleyeceğine inandıklarını söyledi.
"SİZLER BİZİM SAHADAKİ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZSINIZ"
Gölpınar sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul dışında önemli bölgelerimizde Ankara, Adana, İzmir, Antalya bölgelerinde faaliyet gösteriyoruz. Bölge müdürlüklerimiz tamamıyla kadrosunu tamamlamış bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yeni bölgelerimizde yeni atamalarımızı da yapmış olmaktayız. Bunun dışında İstanbul’da kendi bünyemiz içerisinde ilave ettiğimiz yeni branşlar var. Oto branşında ise üst sıralarda yer alıyoruz. Trafikte mart sonu itibarıyla toplam sigorta şirketleri prim üretimi bakımından sekizinci sıradayız. Poliçe sayıları büyürken hasarlarda aynı oranda büyüyor. Bu konuda siz eksperlerimize hasar maliyetleri ve hasarların ölçülmesi konusunda çok büyük görev düşüyor. Sizler bizim sahadaki gözümüz kulağımızsınız. Sizlerle işbirliğini artırarak güven içinde çalışmamız ana prensibimiz olacak. Sigorta şirketinin en önemli yansıması hasardır. Sizden ricamız özellikle hızlı dönüşler ve koymuş olduğunuz kurallar çerçevesinde bize destek olmanız şeklinde olacak. Bununla ilgili bir performans ölçüm sistemi de getirmeyi planlıyoruz. Doğru, adaletli ve hızlı bir şekilde ulaşacağımız eksper raporların bize ulaşması konusunda önemli beklentilerimiz var”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.