Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilovası ve Darıca’ya 31 bin ton asfalt serilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ve Darıca’da serilecek 31 bin ton asfalt yol için ihaleye çıktı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca İlçesi Eskihisar ve Aşıroğlu Caddeleri ile Dilovası Bağdat ve Valiler Bulvarı Caddesi’nin,...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dilovası ve Darıca’ya 31 bin ton asfalt serilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ve Darıca’da serilecek 31 bin ton asfalt yol için ihaleye çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca İlçesi Eskihisar ve Aşıroğlu Caddeleri ile Dilovası Bağdat ve Valiler Bulvarı Caddesi’nin, üst yapı düzenlemeleri ile ilçeler genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Çalışmalar kapsamında Asfalt, parke bordür, granit ve bisiklet yolu işleri gerçekleştirilecek. İhaleye 5 firma teklif sundu.

Çalışmalar kapsamda 20 bin Ton Pmt, 31 bin 250 ton asfalt, 5 bin metrekare parke, 11 bin 400 metre bordür, 2 bin 800 metrekare granit-bazalt plak, 2 bin metre granit bordür, 2 bin metrekare bisiklet yolu ve 6 bin ton asfalt yama çalışması gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Dilovası ve Darıca ilçeleri “Yol Bakım, Onarım ve Yapım İşi” ihalesine 5 firma teklif sundu. Verilen düşük teklif 8 milyon 184 bin TL olurken, en yüksek teklif 8 milyon 672 bin TL oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.