Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da 64 sivil toplum kuruluşu aşure dağıtacak

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi’nin gelenek haline gelen Aşure Günü etkinliği, 64 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Karşıyaka Sivil Toplum Birliği’nin katılımıyla düzenlenecek. Geçen yıl 39 sivil toplum kuruluşuyla yapılan etkinliğe...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir'in Karşıyaka Belediyesi’nin gelenek haline gelen Aşure Günü etkinliği, 64 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Karşıyaka Sivil Toplum Birliği’nin katılımıyla düzenlenecek. Geçen yıl 39 sivil toplum kuruluşuyla yapılan etkinliğe bu yıl rekor düzeyde katılım olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, bu kuruluşların başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında bütün İzmirlileri davet etti.

Karşıyaka Spor Salonu’nda 23 Kasım 2013 Cumartesi saat 12.00 ile 16.00 arasında yapılacak etkinlikte Tolga Sağ, Cem Erdost, Mustafa Özenç ve Lokman, sahne alıp deyişler söyleyecek. Hicri muharrem ayının, hoşgörü içinde geçecek bu etkinlikle daha da anlam kazanacağını belirten Başkan Durak, “Anadolu’nun tüm renkleri burada birarada olacak. Karşıyaka’yı hoşgörünün başkenti yapabilme dileğiyle çıktığımız yolda önemli bir birliktelik sağlıyoruz. Hep birlikte olup matemimizi paylaşacağız. Alevi, Sünni ayrımı yapmadan bir ve beraber olacağız. Karşıyaka’da 15 bin kişiye aşure dağıtacağız. Karşıyaka’da sağladığımız birlik, tam bir sivil toplum hareketi olacaktır. Buradaki hoşgörünün, ülkemizin diğer bölgelerine de yayılmasını diliyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.