Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEİK’ten terör açıklaması

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Hakkari ili Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Hakkari ili Şemdinli ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Hakkari ili Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Hakkari ili Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Şemdinli’de yaşanan katliam niteliğindeki menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Vardan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Saldırıda şehit olan asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. İş dünyası olarak terörün hem ülke bütünlüğü hem de bölgesel kalkınmaya en büyük tehdit olduğunu gerçeğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Unutmayalım ki, bu terör saldırıları en çok bölge insanımıza ve ekonomisinde zarar vermektedirler. Daha fazla vatandaşımızın canının yanmaması ve bölgenin bir an önce refaha kavuşması için olağanüstü çaba harcayan güvenlik güçlerimize ve hükümetimize desteklerimizi sürdürüyor, bunun da ülke vatandaşları olarak hepimizin en önemli görevi olduğunu bir kez daha tekrarlıyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.