Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deik’ten 65. Hükümete Tebrik Mesajı

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Cihad Vardan, “DEİK ailesi adına 65. Hükümetin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, 65. hükümet için...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Cihad Vardan, “DEİK ailesi adına 65. Hükümetin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, 65. hükümet için tebrik mesajı yayımladı. Vardan mesajında şu ifadelere yer verdi: "DEİK ailesi adına 65. Hükümetin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.  Türk iş dünyası olarak, 2019 yılına kadar görev yapacak hükümetimizin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ikinci nesil  reformları uygulamaya alırken, mevcut ekonomik reformlara devam edeceğine inanıyoruz.
Bugün Türkiye, bölgedeki en büyük ekonomi vekrizlerin ortasında bir güven, istikrar ve itibar adasıdır. Yeni hükümetimizden, kazanımlarımızı koruyacak ve ekonomimizin dönüşümünü sağlayacak programların uygulanmasını bekliyor ve temenni ediyoruz. 2002 yılından bu yana, hükümetlerimizin ülkemizin büyük dönüşümünü  gerçekleştirme kararlılığında olduğunu gördük.  Yineliyoruz ki her biri birbirinden değerli yeni bakanlarımız ve kendisini icraatleriyle yakından tanıdığımız Başbakanımız ile ülkemizin ihtiyacı olan  reformları yaparken beraber çalışacağız.  Bu vesile ile yeni Bakanlar Kurulumuzu bir kez daha kutluyor; ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.