Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Decathlon, Türkiye'deki 6. mağazasını Adana’da açıyor

Spor perakende mağazası Decathlon, Türkiye'deki 6. şubesini yarın Adana'da açıyor. Decathlon Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, insanların sağlıkları için daha fazla spor yaptıklarını belirterek, "Sporu herkese ulaşılabilir...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Decathlon, Türkiye'deki 6. mağazasını Adana’da açıyor
Spor perakende mağazası Decathlon, Türkiye'deki 6. şubesini yarın Adana'da açıyor. Decathlon Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, insanların sağlıkları için daha fazla spor yaptıklarını belirterek, "Sporu herkese ulaşılabilir kılmak için Türkiye’ye daha fazla yatırım yapmaya karar verdik." dedi.

Avrupa'nın lider spor perakende mağazalarından Decathlon, 3 yıl önce girdiği Türkiye pazarında 6. mağazasına ulaştı. Mağazanın Türkiye Ülke Müdürü Boualaoui, gelecek yıl için İstanbul'a bir mağaza daha açıp Mersin ve İstanbul'a da yatırım yapacaklarını söyledi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun'da açılan her mağazada beklediklerinin çok üzerinde ilgi gördüklerini anlatan Boualaoui, "Akdeniz’deki ilk mağazamızı açmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Adana, her mevsim spora uygun iklimi, spor alternatiflerinin çokluğu tesis olanaklarının genişliği ve gelişmekte olan ekonomik ve kültürel yapısı sebebiyle tercih ettiğimiz bir il oldu." dedi.

Boualaoui, mağazaya, Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay, Kayseri ve Gaziantep’ten de ilgi beklediklerini ifade ederek, Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde açılan mağazanın 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz’in en büyük spor mağazası olduğunu, burada 50 farklı spor dalında 70 bin ürünün yer alacağını bildirdi.

Decathlon, 18 ülkede 800’ü aşkın mağazada faaliyet gösteriyor. Decathlon'un Adana mağazasıyla birlikte çalışan sayısı da 550 kişiye ulaştı. Boualaoui'nun konuşması sırasında mağazada satışa sunulan ürünlerden bazıları da tanıtıldı. Saniyede açılan çadır, katlanabilir bisiklet ile her yerde kolaylıkla kurulup oynanabilen masa tenisi takımı dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.