Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dbs Devtat Baharat’tan Beş Milyonluk Yatırım

DBS Devtat Baharat firması, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde 5 milyon TL’lik bir yatırımla üretime başladı. Fabrika açılışında konuşan DBS Devtat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beder, farklı lezzet oluşturacak baharat ve baharat karışımlarının...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dbs Devtat Baharat’tan Beş Milyonluk Yatırım
DBS Devtat Baharat firması, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde 5 milyon TL’lik bir yatırımla üretime başladı. Fabrika açılışında konuşan DBS Devtat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beder, farklı lezzet oluşturacak baharat ve baharat karışımlarının önümüzdeki ay raflarda yerini alacağını kaydetti.
Avrupa’da birçok ülkede uzun yıllar baharat sektöründe çalışan Adnan Beder, bilgi birikimi ve tecrübelerini Türkiye’de kullanmak, "helal gıda" anlayışıyla kendi ülkesine hizmet etmek amacıyla İzmir’de yatırım yaptı. Baharat sektörüne DBS Devtat Baharat ile giriş yapan Adnan Beder, İzmir’den Türkiye’ye en iyi baharatı sunmak için kolları sıvadı. Baharat sektörüne hızlı bir giriş yapan DBS Devtat Baharat, Kemalpaşa’da kurduğu fabrikayla üretime başladı. Armutlu yolu üzerinde bulunan 5 milyon TL’lik bir yatırımla üretim tesislerini açan DBS Devtat, sektöründe çıtayı yüksek tutuyor. Kalite ve hijyenden ödün vermeyen firma, et, balık, tavuk, makarna ve yemekler için özel baharat karışımları hazırlıyor.
BAHARAT KARIŞIMLARI ÖNÜMÜZDEKİ AY RAFLARDA
DBS Devtat Baharat’ın üreteceği baharat ve karışımların "Spice Efendy" markasıyla önümüzdeki ay raflarda yer alacağını belirten fabrika müdürü Mehmet Sait Oruç, “Bu tesis, 28 yıllık tecrübenin, 28 yıllık bir çalışmanın bir meyvesi. Devtat Baharat’ın Türkiye’ye geliş amacı; görüyoruz ki piyasada kalitesiz mal var. Hile yapılan baharatlar var. Bunların önünü kapatacağız. Hollanda’da başlayan maceramız ipek yolundan Türkiye’ye bu değerli baharatları, insanlarımıza tattırıp tanıtmak istiyoruz. Balık, et karışımları ve çok özel makarna karışımları var. Bunlar Türkiye’de bulunmayan ilk ve tek baharat karışımları. Ülkemize yakışmayan baharat karışımları mevcut. İçerisinde helal olmayan ürün var. Bizim önceliğimizde helal olmasıdır” dedi.
“BAHARAT SEKTÖRÜNE ÇÖZÜM ÜRETMEYE GELDİK”
DBS Devtat Baharat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beder ise, “1999 yılından itibaren kalite doğallık ve müşteri odaklı çalışma anlayışımızı, ilk günkü heyecanımızla harmanlayarak kurduğumuz Devtat Baharat bünyesinde birleştirmekten gurur duyuyorum. Baharat sektöründeki deneyimli bir o kadar da dinamik kadromuzla yeni çözüm üreterek sunacağımız ürünlerimiz ile sektöre farklı bakış açışı getireceğiz. Baharat sektörüne çözüm üretmeye geldik. Değerlerimiz ve ilkelerimiz ışığında bu yolda uzun yıllar hizmet vermeyi istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.