Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Danimarkalı Ecco’nun Online Sitesi Açıldı

Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren ECCO , Türkiye’deki online satış platformu tanıttı.Dünya ayakkabı sektöründe önemli markalarından ECCO Türkiye’deki online sitesinin açılışını bir parti ile kutladı. Partiye, Gani Müjde ve eşi...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren ECCO , Türkiye’deki online satış platformu tanıttı.
Dünya ayakkabı sektöründe önemli markalarından ECCO Türkiye’deki online sitesinin açılışını bir parti ile kutladı. Partiye, Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer Müjde de katıldı. Yapılan açıklamada, Türkiye’deki online alışveriş sitesinin tasarım çizimleri Amerika’daki ECCO tasarımcıları tarafından hazırlandığı ve kullanıcı deneyimlerine uyumlu ve kolay kullanılabilir bir site olmasına özen gösterildiği bildirildi. Sitede çoklu lisan altyapısına ve uluslararası kullanılabilecek her türlü geliştirmeye uygun bir platforma sahip olduğunu belirten ECCO Türkiye Genel Müdür Deniz Necati Erda, Danimarkalı dünya devinin Türkiye’ye geldiği andan itibaren planladığı tüm yatırımları gerçekleştirdiğini dile getirdi.
ECCO Türkiye Genel Müdür Deniz Necati Erda, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Türkiye pazarında bizi zorlayan tüm pazar koşullarına, beklemediğimiz anda gelişen ithalat vergisi artışına rağmen söz verdiğimiz büyümeyi gerçekleştirdik ve kısa sürede sekiz mağazaya ulaştık. Şimdi de Tüketicilerimizin karşısına onların bize çok daha kolay ulaşmalarını sağlayacak bir online platformla çıkıyoruz. ’tr.shop.ecco.com’ kullanımı son derece kolay bir site. Bu sitede ürünlerimizi her açıdan çekilmiş fotoğraflarını bulabileceksiniz ve ürünlerin teknik özelliklerini öğrenerek güvenle alış veriş yapabileceksiniz. Online sitemiz ECCO Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip mağazası olarak tasarlandı. Sitemizin tüm sezon ve eski sezon indirimli ürünlerini aynı anda müşterilerimizle buluşturmayı hedefledik. Ayrıca yeni sezon ürünlerinde açılışa özel sadece online sitemizde yüzde 20 indirim uyguluyoruz. Ücretsiz kargo kampanyamız da tüketicilerimizi mutlu ediyor”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.