Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daib Yönetim Kurulu Toplantısı Iğdır’da Yapıldı

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği (DAİB) 2016 yılı Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel’in başkanlığında Iğdır’da yapıldı.Özel bir restoranda yapılan toplantıda...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Daib Yönetim Kurulu Toplantısı Iğdır’da Yapıldı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği (DAİB) 2016 yılı Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel’in başkanlığında Iğdır’da yapıldı.
Özel bir restoranda yapılan toplantıda konuşma yapan DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, Iğdır’da ihracatçılarına yönelik üç günlük bir eğitim semineri düzenlediklerini belirtti. Şengel, "Banka kredileri ile ilgili çağırdığımız yetkilerden, ihracatçılarımıza bilgilendirme yapıldı ve bu kredilerden faydalanmalarını sağladık. Bugün de Doğubayazıt’a gittik Gümrük Bölge Müdürlüğü ile görüştük. İhracatçılarımızın gümrük kapılarında bayağı bir sıkıntıları var. Özellik kırmızı hassas düşmeleri bütün ihracatçılarımızı etkiliyor. Bunun ile ilgili görüşmeler yapıldı. Böylesi bir toplantıyla da firmalarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Yeni kabineden randevu alınarak, burada tespit ettiğimiz sorunları, sıkıntılarını Ankara’ya aksettirip, İnşallah çözmeye çalışacağız. Ayrıca yönetim kurulu toplantımızda bugün burada yapmaktayız. Her ay yönetim toplantısını bir ilde yapıyoruz. 17 ilimiz var, bütün yöneticilerimiz burada, bu ay ki toplantımızı da burada yapıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.