Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istihdam çağrısına Gülsan’dan destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam çağrısına Gülsan’da destek verdi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, mart ayı sonuna kadar yüzde 5 istihdam artışı yapacaklarını söyleyerek, "Ülkemiz için her...

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istihdam çağrısına Gülsan’dan destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam çağrısına Gülsan’da destek verdi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, mart ayı sonuna kadar yüzde 5 istihdam artışı yapacaklarını söyleyerek, "Ülkemiz için her türlü fedekarlığı yapmaya hazırız" dedi.

Sektöründe Türkiye’nin liderliğini sürdüren Gülsan Holding’den yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından startı verilen istihdam seferberliğine destek amacıyla mevcut kadrosunu yüzde 5 arttırarak istihdam seferberliğine destek verileceği belirtildi. 2 bin 800 kişilik çalışanıyla büyük bir aile olan Gülsan Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısı kapsamında mevcut çalışan sayısını yüzde 5 arttırma kararı aldı. Kararı açıklayan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğini çok önemsiyoruz. Çünkü yukarı doğru tırmanan işsizlik oranları aşağıya çekilmezse, bu durum gelecekte farklı ekonomik ve sosyal sorunlar olarak karşımıza çıkar. Gülsan Holding olarak şu anda 2 bin 800 kişiye istihdam imkanı sağlıyoruz. Yeni yatırım planlarımızı devreye sokarak ve mevcut yatırımlarımızın kapasitelerini artırarak azami ölçüde istihdam sağlamak için çalışacağız. Bu amaçla Mart 2017 sonunda mevcut çalışan sayımızın yüzde 5’lik oranında arttırılması için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni düzenlemelerimizle işçi sayımız yüzde 5 oranında artacaktır. İş dünyası olarak, istihdam seferberliğini tıpkı Kurtuluş Savaşı gibi düşünüp, her türlü fedakarlığı göstererek işsizliği aşağılara çekmek için katkı sunmalıyız. İş dünyası ve devletimiz el ele verdikçe çözülemeyecek hiçbir sorunumuz olmayacaktır. Üretimi ve ihracatın arttırılması beraberinde istihdamın da arttırılmasını sağlayacaktır. Güçlü ve büyük Türkiye için elbette herkes elini taşın altına koymak zorundadır. Nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için gerekli eğitim desteğinin verilmesiyle birlikte bir çok sektörün bu alandaki kalifiye eleman sorunu da ortadan kalkacaktır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.