Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fındık teşekkürü

AK PARTİ GİRESUN İL TEŞKİLATI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BAYRAMLAŞTI

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fındık teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili il belediye başkanlarıyla telekonferans yoluyla bayramlaştı. İl belediye başkanları adına konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fındığa verdiği fiyattan dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti’nin 81 il teşkilatı ve AK Partili İl Belediye Başkanlarıyla telekonferans yoluyla bayramlaştı. AK Partili İl Belediye Başkanları adına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, açıklanan fındık fiyatlarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Biz bu bayramda çifte bayram yaşadık. Hem Giresunlular adına hem de Karadenizli fındık üreticileri adına bizlere ayrı bir bayram sevinci yaşattığınız için şahsınıza ve hükümetinize teşekkür ediyoruz. Sizin liderliğiniz ve yapmış olduğunuz çalışmalar bize her zaman örnek teşkil ediyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresunluların beklentisine göre fiyat açıkladıklarını belirterek, “Fındık fiyatları noktasında gerek geçen yıl gerek bu yıl rekolteye rağmen yüksek bir fiyatla bunu açıklamış olmamız Giresun halkının beklentisiydi. Bu beklentiye de biz cevabı vermiş olduk” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.