Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası’na katılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5’inci Esnaf ve Sanatkarlar Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla 8 Kasım’da gerçekleştirilecek.5’inci...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5’inci Esnaf ve Sanatkarlar Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla 8 Kasım’da gerçekleştirilecek.
5’inci Esnaf ve Sanatkarlar Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve ilgili bakanların katılımıyla 8 Kasım 2016 tarihinde ATO Congresium’da gerçekleştirilecek. 1.6 milyonu aşkın esnaf ve sanatkârın sorunlarına yönelik strateji ve politikaları belirlemek amacıyla düzenlenen Şura’da; kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum temsilcileri, akademisyenler ve 81 ilden esnaf ve sanatkârlar bir araya gelecek. Saat 15.00’da başlayacak Şura’nın kapanış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
Ardından toplanacak olan Şura Genel Kurul Toplantısı’nda, esnaf ve sanatkârların gelişmesi ve rekabet güçlerini artırmaya yönelik olarak mevzuat, kredi ve finansman, mesleki eğitim, vergi, sosyal güvenlik ve yenilikçilik alanlarında önemli kararların alınması bekleniyor.
Kurul Toplantısı’nda alınan kararlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve ilgili kurum ve kuruluşların ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.