Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Molinas: "Şirketler sadece hissedarları için değildir"

Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Galya Frayman Molinas, Uludağ Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuşmada, şirketlerin sadece hissedarları için değil aynı zamanda tüketici için, doğa için, toplumlar için de değer oluşturması...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Molinas: "Şirketler sadece hissedarları için değildir"

Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Galya Frayman Molinas, Uludağ Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuşmada, şirketlerin sadece hissedarları için değil aynı zamanda tüketici için, doğa için, toplumlar için de değer oluşturması gerektiğini söyledi.

Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Galya Frayman Molinas, bu yıl altıncı kez dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacıları ve iş insanların yer aldığı Uludağ Ekonomi Zirvesinde konuşmacı olarak yer aldı. Zirvenin ’İyi Şirket ve Y Kuşağında Liderlik’ oturumunda yaptığı konuşmada Molinas, "İyi bir dünya için iyi bir şirket lazım. Şirketler sadece hissedarları için değil aynı zamanda tüketici için, doğa için, toplumlar için de değer oluşturmalı" dedi.

"Gençlerin sesini dinleyerek topluma daha fazla değer sunabiliriz"

Y kuşağının hedefinin anlamlı bir etki oluşturmak olduğunu söyleyen Molinas, "Hem tüketicilerimiz hem de çalışanlarımızı oluşturan Y kuşağı ile diyaloğu kuvvetli tutmaya çalışıyoruz. Genç neslin potansiyelini kullanmamız gerekiyor, bunu kaybedemeyiz. O nedenle şirket olarak gençlerin sesini dinleyerek birbirimizden öğreniyor ve toplumsal etkimizi derinleştiriyoruz. Bunun için gençlerle etkileşime geçmemizi sağlayacak platformlar, sosyal projeler oluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Coca-Cola sistemi içerisindeki en iyi örneklerden biri olan Career Express uzun dönem staj programından edinilen deneyimlere göre Y kuşağının beklentilerini; "Potansiyellerini kullanabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, farklı projelerde yer alabilecekleri, uluslararası deneyim ve kariyer olanaklarıyla birlikte iş ve özel yaşam dengelerini koruyabilecekleri esnek bir çalışma hayatı" olarak özetleyen Molinas, şirket içindeki gençlerin sesini dinledikleri Y Kuşağının Sesi Platformu ve Global Shapers ile yapılan iş birliğinin de kendileri için oldukça değerli olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.