Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coca-cola, Genç Sporculara Euro 2016 Coşkusunu Yaşatacak

Coca-Cola Gelişim Ligleri ve Ücretsiz Spor Okulları’ndan sporcular Euro 2016’da Türk bayrağını taşıyacak.Türkiye Milli Futbol Takımı ile Coca-Cola Gelişim Ligleri’nin ana sponsoru olarak Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Coca-Cola Gelişim Ligleri ve Ücretsiz Spor Okulları’ndan sporcular Euro 2016’da Türk bayrağını taşıyacak.
Türkiye Milli Futbol Takımı ile Coca-Cola Gelişim Ligleri’nin ana sponsoru olarak Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alan Coca-Cola, genç sporcuların dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Euro 2016 heyecanına ortak olmasına olanak sağlayacak. Coca-Cola’nın desteğiyle 8 genç sporcu, Milli Takımımızın Hırvatistan ve İspanya maçları öncesinde bayrak taşıyıcı olarak görev alacak ve efsane futbolcularla bir araya gelme şansı yakalayacak.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Coca-Cola’nın sponsorluğunda 20 bine yakın futbolcu yetiştiren Gelişim Ligleri’nden 4 sporcu, 12 Haziran’da Paris’te gerçekleşecek Türkiye-Hırvatistan maçı öncesinde Coca-Cola’nın desteğiyle Türk bayrağını taşıyacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve Genç Milli Takımlar Hocaları tarafından, teknik, taktik ve futbol yetenekleri gibi kriterler değerlendirilerek seçilen genç futbolcular, Altınordu, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının kadrolarında yer alıyor. 17 Haziran’da Nice’de gerçekleşecek Türkiye-İspanya mücadelesi öncesinde ise, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından hayata geçirilen Ücretsiz Spor Okulları’ndan 4 öğrenci, Türk bayrağını taşıyarak bu unutulmaz anlara tanıklık edecek. Öğrenciler, Coca-Cola’nın desteğiyle Van, Sakarya ve İstanbul Pendik’teki okullardan Fransa’ya bu büyük deneyimi yaşamak için gelecek. 1984 yılından beri UEFA’nın sponsorları arasında yer alan Coca-Cola, Türkiye’de 2004 yılından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve 2008’den beri Coca-Cola Gelişim Ligleri’nin ana sponsorları arasında bulunuyor. Coca-Cola ayrıca, Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 1996 yılında hayata geçirilen ve şimdiye kadar 150 bin öğrenciye ulaşmış Ücretsiz Spor Okulları ile İstanbul, Van, Kocaeli ve Sakarya’da faaliyet gösteren 6 okulda voleybol, basketbol ve atletizm branşlarında eğitimler verilmesine destek oluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.