Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CMT Fuarı 220 bin ziyaretçi hedefini yakaladı

Stuttgart fuar merkezinde 17 Ocak’ta kapılarını açan Uluslararası Karavan, Motor Turizm Fuarı (CMT) sona erdi. 17-25 Ocak tarihleri arasında açık kalan fuarı Almanya ve diğer ülkelerden 230 bin civarında ziyaretçi ziyaret etti. Bu sayıyla...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Stuttgart fuar merkezinde 17 Ocak’ta kapılarını açan Uluslararası Karavan, Motor Turizm Fuarı (CMT) sona erdi. 17-25 Ocak tarihleri arasında açık kalan fuarı Almanya ve diğer ülkelerden 230 bin civarında ziyaretçi ziyaret etti. Bu sayıyla organizatörlerin öngördüğü 220 bin ziyaretçi hedefi de geçilmiş oldu. 90 ülkenin iki bin stantla temsil edildiği fuarın bu yılki partner ülkeleri Romanya ve Seyşeller oldu.

Bu sene CMT Fuarı’nda özellikle bisiklet turizmiyle ilgili stantlar ve tatil imkânları dikkat çekti. Fuarda bisiklet turizmi ile ilgili bu yıl 12 ülkeden 260 katılımcı yer aldı.

Fuarda Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kurduğu 350 metrekarelik Türkiye standında 26 alt katılımcıya da yer verilirken, müstakil olarak katılanlar da oldu. CMT’ye bu yıl ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de katıldı.

Dünyanın en büyük karavan, motor turizm fuarı olarak kabul edilen CMT Fuarı’nın en büyük özelliği olan doğrudan rezervasyon imkanı bu fuara olan ilgiyi her geçen yıl daha da artırıyor. Türkiye’den katılan turizmciler ise bu yıl da rezervasyonların oldukça yoğun olduğuna dikkat çekerek, daha fazla katılımcı ile Türkiye turizminin desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.