Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Clk Uludağ Elektrik Vergisini Bursa’da Ödeyecek

Elektrik perakende sektöründe faaliyetlerini sürdüren CLK Uludağ Elektrik vergi dairesini Bursa’ya taşıdı. CLK Uludağ Elektrik’in ödediği kurumlar vergisi Ankara yerine Bursa’da kalacak.Güney Marmara Bölgesi’nde 2,7 milyona yakın müşteriye...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Clk Uludağ Elektrik Vergisini Bursa’da Ödeyecek
Elektrik perakende sektöründe faaliyetlerini sürdüren CLK Uludağ Elektrik vergi dairesini Bursa’ya taşıdı. CLK Uludağ Elektrik’in ödediği kurumlar vergisi Ankara yerine Bursa’da kalacak.
Güney Marmara Bölgesi’nde 2,7 milyona yakın müşteriye hizmet veren CLK Uludağ Elektrik vergisini Ankara Vergi Dairesi yerine artık Bursa Vergi Dairesi’ne ödeyecek. Konuyu değerlendiren CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, bir Bursa markası olan CLK Uludağ Elektrik’in kazandığı gelirin vergisini, yine bu şehre yatırmasının kendileri açısından da büyük önem taşıdığını ifade etti. Aytac, "2013 yılında elektrik perakende sektöründe faaliyetlerine başlayan şirketimizin finans merkezinin yönetim kurulumuz tarafından Ankara’dan Bursa’ya taşınmasına karar verildi. Devletimize verilen her vergi, halkımıza hizmet olarak geri dönecektir. Önce bölgemize sonra da ülkemize faydalı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
CLK Uludağ Elektrik, mevzuat kapsamında tanımlanmış olan ’görevli perakende şirketi’ vasfından dolayı farklı tedarikçi firmalardan enerji alamayan bütün tüketicilerin son kaynak tedarikçisi olarak çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.