Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Clk Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmenliği Açıldı

Clk Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (mim) Açıldı. Mim’de Tahsilat Başta Olmak Üzere Abonelik, İndirimli Elektrik Ve Avantajlı Tarifeler Gibi Birçok İşlem Yapılabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Clk Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmenliği Açıldı
CLK Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açıldı. MİM’de tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı tarifeler gibi birçok işlem yapılabiliyor.
MİM’in açılışına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, , CLK Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmeni Oğuz Akgün, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, İnegöl protokolü ile çok sayıda davetli katıldı. Aytac, müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, MİM’lerle müşterilere daha kısa işlem süreleri ile bekleme sürelerini ortadan kaldırarak süratle hizmet etmeyi hedeflediklerini belirtti. Aytac, sayıları 70’i aşan MİM’lerde daha ferah mekanlarla hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.
İnegöl Bölge Yönetmenliği, İnegöl Merkez MİM’in yanı sıra Yenişehir’de de MİM ile hizmet veriyor. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytac, müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade ederek, MİM’ler aracılığıyla tüketicilerin, EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 3600 kWh ve üzerinde elektrik tüketen serbest tüketiciler için CLK Uludağ Elektrik tarafından uygulanan “Yuvam Güvende” kampanyasından ve indirimli elektrik avantajlı tarifelerinden (mesken, esnaf ve sanayi) yararlanabileceklerini dile getirdi. Aytac, ayrıca müşterilerin Müşteri İşlem Merkezi’nden gerçekleştirilebilecek tüm işlemleri CLK Uludağ Elektrik resmi web sayfası https://online.clkuludag.com.tr/ adresinden de yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Başkan Alinur Aktaş da, ilçenin 250 bin nüfuslu olan Türkiye’nin önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “İnegöl, mobilyasıyla, sanayiyle, tarımıyla, turizm potansiyeliyle ve ihracatıyla kaliteli enerji kullanımını hak ediyor. Bu anlamda yenilenen yüzeyle kaliteli hizmet anlayışını sürdüren CLK Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmenliği, ilçenin önemli bir ihtiyacına çare oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.