Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Chobani’nin Kurucusu Hamdi Ulukaya, Küba’da

Abd Hükümeti Ve İş Dünyasının Küba’yla İlişkileri Geliştirmek Adına Düzenledikleri Tarihi Gezide Chobani Ceo’su Hamdi Ulukaya Da Yeraldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Chobani’nin Kurucusu Hamdi Ulukaya, Küba’da
ABD hükümeti ve iş dünyasının Küba’yla ilişkileri geliştirmek adına düzenledikleri tarihi gezide Chobani CEO’su Hamdi Ulukaya da yeraldı.
Amerika Birleşik Devletleri’nin 1 numaralı yoğurt markası Chobani’nin kurucu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, Küba ve ABD arasındaki ilişkileri geliştirmek için New York Valisi Andrew Cuomo ve iş dünyasının diğer ileri gelen isimleriyle Küba’ya tarihi bir ziyarette bulundu. Hamdi Ulukaya, Küba’nın geleceğinin geliştirilmesinde iki ülke arasında kurulacak yakın ilişkilerin ve iş dünyasının rolüne ilişkin bir konuşma yapacak.
Başkan Obama’nın himayesinde kurulan Başkanlık Küresel Girişimcilik Elçileri (PAGE) oluşumunun bir üyesi olan Hamdi Ulukaya iş dünyasının liderlerini siyasetçilerle bir araya getirerek yaratıcılık, yenilikçilik ve girişimciliğin büyümesi ve gelişmesi adına platformlar oluşturmayı hedefliyor. Ulukaya, son bir yıldır bu çerçevede, start-up kültürünü tanıtma ve girişimcilere ilham vermek için bireysel ve profesyonel çapta pek çok network oluşumunu destekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.