Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇAYKUR’un Yeni Reklam Filmi İçin 5 Bin 248 Yeşilçam Filmi İzlenmiş

Türkiye’nin çay denince ilk akla gelen markası ve en büyük çay üreticisi ÇAYKUR, Yeşilçam filmlerini konu alan yeni reklam filmiyle çayın hayatımızdaki belki de fark etmediğimiz vazgeçilmez yerine dikkat çekti.Büyük yankı ve özellikle...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin çay denince ilk akla gelen markası ve en büyük çay üreticisi ÇAYKUR, Yeşilçam filmlerini konu alan yeni reklam filmiyle çayın hayatımızdaki belki de fark etmediğimiz vazgeçilmez yerine dikkat çekti.
Büyük yankı ve özellikle sosyal medyada büyük bir beğeni ile karşılanan ve Çiçek Abbas’tan Katma Değer Şaban’a, Ateş Böceği’nden Tatlı Kaçık’a, Çirkinler de Sever’den Ayşecik Cimcime Hanım’a işleme, çoğaltma ve yayma hakkı yapım şirketine ait tam 18 Yeşilçam filmi montajlanarak oluşturulan reklam filmi, ‘Yıllardır çaylar bizden’ diyerek bizi o günlerin saf, sıcacık anılarına götürüyor.
Çayın eşlik ettiği 127 sahne arasından seçilen karelerle ortak hafızamız olan Yeşilçam filmlerini yine ortak sevdamız olan çayla bir araya getiriyor. Birçok insanın ne zaman hayatına girdiğini bile hatırlamadığı ama “hep orada” olan ÇAYKUR, bu zamansız filmi ile izleyicilerin kalbini kazandı. Filmin en sonunda da iki senedir üst üste aldığı Türkiye’nin en sevilen çay markası ödülü Lovemarks için Türkiye’ye teşekkür ediyor. ÇAYKUR’un yeni reklam filmi, farklı yaklaşımı ile dikkat çekerken, bu reklamın hazırlıkları için 5 bin 248 Yeşilçam filmi izlendiği, kurgu ve montajı için 300 saat, filmin hazırlanışı için fiili 600 saat masa başı mesai harcanıldığı bildirildi. Reklam filminde 18 farklı Yeşilçam filmi bağlanarak son montajı yapıldı. 60 ana oyuncu ve biçimleme ile Türkiye reklam tarihinin belki de en fazla ünlü bulunan bu reklam filmi, Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularına selam gönderiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.