Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çarşıda 100 TL’ye Sıfır Otomobil Kazanma Şansı

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası’nın (btso) Tarihi Kapalıçarşı’yı Cazibe Merkezi Yapmak İçin Düzenlediği ‘payitaht Çarşi Alışveriş Günleri’ 22 Nisan 2016 Cuma Günü Başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çarşıda 100 TL’ye Sıfır Otomobil Kazanma Şansı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) tarihi Kapalıçarşı’yı cazibe merkezi yapmak için düzenlediği ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ 22 Nisan 2016 Cuma günü başlıyor. Bir ay boyunca çarşıdan her 100 TL’lik alışveriş yapan tüketiciler, 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 cep telefonu kazanma şansını yakalayacak.
Osmanlı Devleti’nin ilk büyük çarşısı olan ve 7 asırlık tarihe şahitlik eden Bursa Kapalıçarşısı ve Hanlar Bölgesi’nde ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ başlıyor. Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu BTSO öncülüğünde, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği işbirliğiyle düzenlenen organizasyon, şehir ekonomisinin kalbinin attığı bölgeye büyük hareketlilik kazandıracak.
Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nin açılışı, 22 Nisan Cuma günü saat 14.30’da Cumhuriyet Caddesi’nin batı girişinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. Bursa protokolü, çarşı esnafı ve vatandaşların katılacağı yürüyüşte ayrıca mehter takımı ve bando ekipleri de gösteriler yapacak.
Çarşıdaki dükkanlardan alışveriş yapan tüketiciler, anlaşmalı işyerlerinden toplam 100 TL’lik her alışveriş için 1 çekiliş kuponu almaya hak kazanacak. Tüketiciler, alışveriş fişlerini çarşının belirli noktalarında kurulan başvuru merkezlerine ibraz ederek, çekiliş kartlarını alabilecek. Kampanyanın ardından yapılacak olan çekilişle talihlilere 10 FIAT Egea, 10 Lenovo laptop ve 10 LG G4 Stylus cep telefonu hediye edilecek.
Ayrıca 1 ay boyunca Geyve Han’da geleneksel el sanatları atölyeleri de tertiplenecek. Geyve Han’da 7 Mayıs Cumartesi günü Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası konseri ile 8 Mayıs Pazar günü Karagöz Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi gerçekleştirilecek. Belirlenecek 2 günde ise Bursastore TIR’ı özel indirimlerle Bursalılarla buluşacak.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ ile 700 yıldan bu yana kent hayatının nabzının attığı çarşıya hareketlilik kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’da çarşının dünyadaki değişime ayak uydurması ve yeniden cazibe merkezi kimliğine kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Burkay, bölgenin yeniden gün yüzüne çıkmasını sağlamayı istediklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.