Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Carrefoursa Yıllık Paylaşım Toplantısı TFF’nin Riva Tesisleri’nde Yapıldı

CarrefourSA Yönetim Ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki tesislerinde buluştu.Organize perakende sektörünün öncü markalarından ve milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA, tüm departmanlarının yönetici ve temsilcilerinin...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Carrefoursa Yıllık Paylaşım Toplantısı TFF’nin Riva Tesisleri’nde Yapıldı
CarrefourSA Yönetim Ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki tesislerinde buluştu.
Organize perakende sektörünün öncü markalarından ve milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA, tüm departmanlarının yönetici ve temsilcilerinin bir araya geldiği geleneksel paylaşım toplantısını bu yıl İstanbul’da gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki tesislerinde yapılan Paylaşım Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanındaki 180 yöneticiyi bir araya getirdi. İletişimi güçlendirmek ve karşılıklı bilgi paylaşımını arttırmak üzere bir araya gelen 180 kişilik grup, CarrefourSA’nın Türkiye’deki bölge yöneticileri, mağaza ve merkez çalışanlarından oluştu.
CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin’in açılışını yaptığı toplantıda, Finans, Strateji, Kategori, Satış, CRM & Pazarlama, Tedarik Zinciri, İnsan Kaynakları, Bilgi Sistemleri, Yatırımlar ile Denetim/Risk ve Kayıpları Önleme bölümleri yeni dönemde nasıl bir CarrefourSA görmek istediklerini aktardılar.
CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin sunumunda, CarrefourSA’nın 2016 yılı ve gelecek yıllarda sektörün gelişimini ve değişimini sağlayan önder bir firma olma planlarını aktardı. Konuşmasında bu toplantıların sık sık tekrarlanacağını vurgulayan Ergin, “TFF tesislerini seçmemiz tesadüf değildir. Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak TFF ile olan işbirliğimizden çok memnunuz. CarrefourSA olarak bu ortamda bulunmak milli oyuncularımızın antrenman tesislerinde toplantı yapmak bizi çok etkiledi. Bu seviyedeki bir tesisi hayata geçirmek başlı başına bir başarıdır. Ancak, bu tür bir tesisi hep bu seviyede tutmak ve futbol dünyasına katkı verecek şekilde tüm ilgilileri etrafında toplamak ayrı bir başarıdır” dedi.
Tüm gün süren toplantıda üç yöneticiye çekilişle Euro2016 dönemi Fransa seyahati, imzalı A Milli Takım forması ve özel tasarım saati hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.