Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canikli ve Zeybekçi Rusya’ya gidiyor

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bu akşam özel uçakla Moskova’ya gideceği bildirildi.Rus savaş uçağının 24 Kasım 2015’de düşürülmesinden sonra Türkiye’den Rusya’ya bakanlar düzeyinde ilk resmi...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bu akşam özel uçakla Moskova’ya gideceği bildirildi.
Rus savaş uçağının 24 Kasım 2015’de düşürülmesinden sonra Türkiye’den Rusya’ya bakanlar düzeyinde ilk resmi ziyaret gerçekleşecek. Heyette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan da yetkililer olacağı kaydedildi. Rsmi görüşmelerin yarın başlayacağı, Başbakan Yardımcısı Canikli ile Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç başkanlığında gerçekleşecek heyetler arası görüşmelerin ardından ikili görüşmeler de yapılacağı öğrenildi.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanı Aleksey Ulyukayev ve Enerji Bakanı Aleksandr Novak ile ayrı ayrı ikili görüşmeler yapacağı bildirildi. Başbakan Yardımcısı Canikli ile Ekonomi Bakanı Zeybekci, Moskova ziyareti öncesinde saat 19.00’da Ankara Esenboğa Havalimanı’nda basın toplantısı da yapacağı açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.