Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Devletin Yatırımları İle Uçacak

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale’nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.Türkiye’nin dört...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Devletin Yatırımları İle Uçacak
Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale’nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.
Türkiye’nin dört bir yanına devletin yaptığı köprü, liman, otoyol ve tren gibi yatırımların hem istihdama katkı sağladığını, hem de bulunduğu bölgeyi değerlendirdiğini ifade eden Koyuncu, “Artık İstanbul’da yer kalmadı. İstanbul için ‘el değmiyor’ tabiri geçerlidir. Bursa hala orta halli yatırımcının gözdesidir. 10 bin ile 200 bin arasında yatırımı düşünen insanların ilk tercihi Bursa olabilir. Bursa’nın doğusu ve batısı yani Yenişehir ve Karacabey’de bu rakamlardan yatırım yapma imkânı var. Ama bölgenin de bölgesi vardır. Yenişehir dendiği zaman, yüzde 10’luk kısmında doğru yatırımlara yönelmek gerekiyor” dedi.
“Almasını bildiğin gibi, satmasını da bilirsen para kazanabiliyorsun" diyen Koyuncu, "Karacabey, Mustafakemalpaşa, İnegöl, Gemlik para kazandı. Artık orta halli yatırımcının durması değil, yer değiştirmesi gereken bir bölgedir. Yenişehir şu anda orta halli yatırımcının Bursa toprağına girmesi gereken doğru bölgedir. 1 dönüm yer 10 bin liradan başlayarak 80 bin lira kadar çıkabiliyor. Önümüzdeki 5 yıl boyunca hala bu bölgeye yatırım yapılabilir” şeklinde konuştu.
“ÇANAKKALE DEVLETİN YATIRIMLARI İLE UÇACAK”
Çanakkale’de devletin yapmış olduğu ve yapacağı belli başlı projelerden bahseden Koyuncu, “Herkesin bildiği Lapkesi ve Sütlüce arasında dünyanın en uzun asma köprüsü yapılacak. Bu asma köprüsünün üzerinde de raylı sistem mevcut olacak. Bu yolcu değil sadece yük taşıyacaktır. Ama Kuzey Marmara’nın yükünü Güney Marmara’ya alacak. Bu da Lapseki ve Sütlüce arasındaki köprüden Şirinçavuş’taki limana bir bağlantı olduğu anlamına geliyor. Yapılacak yatırımlar bu bölgeye bir canlılık katacaktır. Çok büyük bir ivme kazandıracak. Bunun ise en büyük öbeği Biga’dır. Biga’nın belli başlı kimya ihtisas bölgesi, sanayileşmesi, liman desteği ve kara yoluna bağlantıları ile gerçekten tavanı gözükmeyen bir artış bekleniyor. 10 bin lirası olanda 100 bin lirası olanda bölgeye girebilir. 5 yıllık süreçte çok büyük bir artış bekliyor. Çok büyük bir kazanç sağlanabilir. Ama değimiz gibi bölgenin de bölgeleri vardır. Biz de o bölgeleri bildiğimiz için doğru yatırımlarla net ve yüksek kazanç sağlıyoruz” dedi.
“ÇALIMLIOĞLU YENİ OFİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR”
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş.’nin yeni ofisinde tam bir aile ortamı oluştuğunu ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Pazarlama Müdürü Serdal Özgan, “Ofisimiz Bursa’nın en gözde lokasyonu FSM Bulvarı Mudanya yolu girişinde Corner Plus’ın 7. katının tamamını kapsamakta olup, bin 500 metrekare alan üzerine kuruludur. Yaklaşık olarak 23 adet ofis, tek tek planlandı. Bunlardan bazıları toplantı odaları, 2 adet yönetim odası, arazi ve konut departmanı ofisleri olarak adlandırıldı. Büyüklüğünden kaynaklı olarak ofis koridorlarımızın isimleri konut ve arazi cadddesi olarak verildi. Çalışan arkadaşlar ofisimizin ferah ve konforlu oluşundan memnun. Gelen misafirlerimizin ise takdirini kazanmış durumdayız. Gelen hem misafirlerimiz hem de çalışanlarımıza çok rahat edebilecekleri kafeterya imkanını da sunduk. Burada hem keyifli vakit geçirebiliyor, hem de işimize odaklanabiliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.