Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çam: “Yetim, kimsesiz ve şehit çocuklarımıza her gün bir lokma ayıralım”

Cemre Grup Genel Koordinatörü Mahmut Çam, sosyal sorumluluk projelerine ilişkin “Yetim, kimsesiz ve şehit çocuklarımıza her gün bir lokma ayıralım dünyamızı ve ahiretimizi aydınlatalım” dedi.Cemre Grup Genel Koordinatörü Mahmut Çam,...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cemre Grup Genel Koordinatörü Mahmut Çam, sosyal sorumluluk projelerine ilişkin “Yetim, kimsesiz ve şehit çocuklarımıza her gün bir lokma ayıralım dünyamızı ve ahiretimizi aydınlatalım” dedi.
Cemre Grup Genel Koordinatörü Mahmut Çam, sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekti. Çam açıklamasında “Yetim, kimsesiz ve şehit çocuklarımıza  her gün bir lokma ayıralım dünyamızı ve ahiretimizi aydınlatalım” dedi. Ticari kazancın bir sorumluluğunun olduğunu söyleyen Çam, “Ticarette kazanmanın da bir ahlaki çerçevesinin olması gerekiyor. Sınırsız kazanma hırsının insanın kendisi ile birlikte, insanlığa hatta tüm dünyaya zarar veriyor. Kazandığını sadece biriktirme, mağdur olanla paylaşmamanın yanı sıra çevreye ve doğaya karşı duyarsız kalmak da büyük bir sorumsuzluk” şeklinde konuştu.
Tüm işletmelerin ve kazanç sağlayan her firmanın bir sosyal sorumluluk alması gerektiğini söyleyen Mahmut Çam, çocuklar için yapmış olduğu sosyal sorumluluk projesi ile ilgili "Ticari kazancının içinde dezavantajlı grupların payı var. Yaşanılan dünyanın daha iyi bir yer olabilmesi adına kazandığını tekrar insanlık için, çevre için, doğa için harcamayı büyük bir ahlaki ilkedir. İstasyon Mevlana Pide salonunda sosyal sorumluluk ilkesi ile yetim,kimsesiz ve şehit çocuklarımıza her gün bir lokmada biz ayırıyoruz.Sosyal sorumluluk ve yardımlaşma alanında paylaşımlarda bulunan bir yazarımızın ifadesiyle; Bize göre iyi bir işletme ile mükemmel bir işletme arasındaki fark; sunulan malın, hizmetin kalitesinin yanında içinde yaşadığı dünyanın iyi bir yer olması için gösterilen çabadır. Unutmayalım ki bugün varız yarın yokuz, sosyal yardımlar ve yatırımlar kalıcı ve bakidir. Her gün bir lokma ayıralım yetim, kimsesiz ve şehit çocuklarımıza dünyamızı ve ahiretimizi aydınlatalım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.