Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağlar: "Güçlü Kabine Ve Merkez’in Faiz indirimi Ekonomiye Güveni Perçinledi"

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Merkez Bankası’nın faiz koridoru üst bandındaki 50 puanlık indirim kararı için, "Güçlü kabine ve Merkez Bankası’nın faiz indirimi ekonomiye güveni perçinledi" dedi.İstanbul Ticaret...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Merkez Bankası’nın faiz koridoru üst bandındaki 50 puanlık indirim kararı için, "Güçlü kabine ve Merkez Bankası’nın faiz indirimi ekonomiye güveni perçinledi" dedi.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Merkez Bankası’nın faiz indirme kararının ardından yazılı açıklama yayımladı. Çağlar, açıklamasında konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Faizlerde indirim ve güçlü bir ekonomi yönetimi, reel sektörün arzu ettiği gerçek güven çıpası olacak. Merkez’in süregelen faiz indirimlerinin kısa sürede bankalar tarafından da algılanarak, yatırımlar için yeni imkanlar ortaya çıkacağına inanıyoruz. Ayrıca iş dünyasının üretim maliyetlerini düşürecek tedbirlere ihtiyacı var. Böyle olunca hep birlikte göreceğiz ki, istihdam sorunları çok daha kolay aşılacaktır".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.