Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Bysolvo’ Evlerde Daha Geniş Yaşam Alanları Sunuyor

Türkiye’de bir çok ilke imza atan ve yaşam alanlarını hem renklendiren hem de mobilya ürünlerini çok amaçlı kullanılır hale getiren BySolvo, dar alanlarda geniş ve ferah yaşam ortamı sunuyor.BySolvo, güçlü Ar-Ge yatırımları ve trendleri...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de bir çok ilke imza atan ve yaşam alanlarını hem renklendiren hem de mobilya ürünlerini çok amaçlı kullanılır hale getiren BySolvo, dar alanlarda geniş ve ferah yaşam ortamı sunuyor.
BySolvo, güçlü Ar-Ge yatırımları ve trendleri takip ederek geliştirdiği ürünlerle, özellikle kısıtlı alana sahip evlerde yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. En az iki fonksiyona sahip ürünler arasında dekoratif boy aynalı ütü masasından aynalı takı ve aksesuar dolabına, yatağa bağlanabilen beşikten raf ve sehpa çeşitlerine bir çok seçenek yer alıyor.
Müşterileri için erişim kolaylığı ve alışveriş keyfini bir arada sunmayı hedefleyen BySolvo, ürünlerini internet üzerinden satışa sunmasının yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafına da bayilikler veriyor.
Çok yakın bir zamanda zincir mağazalarda da ürünlerini son kullanıcı ile buluşturmaya hazırlandıklarını belirten BySolvo Genel Müdürü Şakir Tekin yaptığı açıklamada, “BySolvo’da en dikkat çekici unsurlardan birisi de müşteri memnuniyetinde başarılı olmasıdır. Müşterilerimizden gelebilecek talebe hızlı çözüm için kadromuzda ciddi bir müşteri hizmetleri birimi istihdam ediyoruz. Onların öneri ve görüşlerini dikkate alarak sürekli yeni ürünler tasarlıyoruz. Türkiye’de elde ettiğimiz başarı ve sonuçlardan yola çıkarak sınırlarımızı genişletmeye devam ediyoruz. Mevcutta satışını yaptığımız ülke portföyünü de her geçen gün artırarak ülkemiz ekonomisine de katkı sağlıyor, hedeflerimizi her sene stratejik olarak artırarak büyümemizi de bu orantıda planlıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.