Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehirden sanayiciye destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 200’ün üzerinde Bursalı firmanın katıldığı 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS), stantları ziyaret ederek iş adamlarına destek verdi.İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehirden sanayiciye destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 200’ün üzerinde Bursalı firmanın katıldığı 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS), stantları ziyaret ederek iş adamlarına destek verdi.

İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğiyle düzenlenen 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), CNR EXPO Fuar Merkezi’nde yapıldı. İspanya, İtalya, Fransa, Yunanistan, Çin, Portekiz Fas, Avusturya, Almanya, Makedonya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan, Endonezya, Hindistan, Mısır, Hollanda, Bulgaristan ve Bosna Hersek gibi ülkelerin katılımcılarını ağırlayan fuara 120 ülkeden 150 binin üzerinde ziyaretçi katıldı. Aralarında Rusya, Gürcistan, Sırbistan, Romanya, Lübnan, Fas, Ürdün, Bosna Hersek, Körfez ülkelerinin de bulunduğu 20’nin üzerinde ülkeden alım heyetleri, "B2B İkili İş Görüşmeleri" programı kapsamında fuarda katılımcı firmalarla bir araya geldi. Ekonomi Bakanlığının davetlisi olarak 48 ülkeden de alım heyetleri fuara katıldı.

Türkiye’nin en önemli tekstil sanayi merkezlerinden biri olan Bursa da 200’ün üzerinde firma ile temsil edildi. Bursalı sanayiciler, yeni ürünlerini uluslararası alanda vitrine çıkarırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursalı firmaları fuarda yalnız bırakmadı. Bursalı firmaların stantlarını tek tek geçen Başkan Altepe, işadamlarıyla sohbet etti. Altepe, “Bu fuar Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı. Bursa’dan da 200’ün üzerinde firma ile bu fuarda güçlü bir şekilde yer alıyoruz. Böylelikle Bursa’nın tekstildeki gücünü de uluslararası piyasalara bir kez daha göstermiş olduk. Fuarın firmalarımız için hayırlı ve bereketli geçmesini diliyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.