Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den İnegöl Köylerine Ceviz Soyma Makinesi

Tarıma destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’ün kırsal mahalllerine 15 adet ceviz soyma makinesi dağıtıldı.Ceviz soyma makineleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi....

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2015 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2015 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir’den İnegöl Köylerine Ceviz Soyma Makinesi
Tarıma destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’ün kırsal mahalllerine 15 adet ceviz soyma makinesi dağıtıldı.
Ceviz soyma makineleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi. Altepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl Belediyesi ile birlikte çalışmaları hızla sürdürdüklerini belirterek, “Halkımızın talepleri doğrultusunda belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. Bütünşehir uygulamasıyla birlikte kırsal kesime biz destek veriyoruz. Bugün burada ceviz soyma makinelerini dağıtıyoruz. Hangi konuda talep olursa karşılıyoruz. İnsanlarımızın kendi köylerinde hayatını sürdürebilmesini arzu ediyoruz. Bunlar belediyemizin programına alındıktan sonra ortalama 1 ya da en geç 1,5 yıl sonra bitiyor. Yeni dönemde programa aldığımız, inşaatına başladığımız göletler yılbaşından sonra bitmiş olacak. Daha sonra diğerleri sırasıyla yapılacak” dedi.
Konuşmaların ardından 15 ceviz soyma makinesi mahalle muhtarlarına teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.