Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den besicilere buzağı kulübesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayvan yetiştiricilerine verdiği buzağı kulübeleri Yenişehir’de Süt Üreticileri Birliği tarafından dağıtıldı.Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, Büyükşehir Belediyesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir’den besicilere buzağı kulübesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayvan yetiştiricilerine verdiği buzağı kulübeleri Yenişehir’de Süt Üreticileri Birliği tarafından dağıtıldı.

Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı 500 adet buzağı kulübesinin 68 tanesinin Yenişehir’e, 11 tanesinin de İznikli besicilere verildiğini belirterek, “Büyükşehir buzağı kulübelerini bize teslim etti. Biz de ertesi gün hak eden üreticilere verdik” dedi.

Dağıtımın adil yapıldığını belirten Tuna, “Belediye bizden ihtiyaç sahibi üreticilerin listesini istiyor. Biz de bu listeyi kendilerine veriyoruz. Yapılan inceleme ile ihtiyacı olan üreticilere bu kulübeler dağıtılıyor. Biz listeyi belirlerken en az 5 ya da 6 ineğinin olmasına dikkat ediyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin kırsala ciddi anlamda destek verdiğini söyleyen Nazif Tuna, “Bütün şehir yasasından sonra kırsala ciddi destekler yapılıyor. Her sene hayvan üreticilerine buzağı kulübesi dağıtımı yapılıyor. Bu sene de 500 adet dağıtıldı” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.