Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUTGEM profesyonel eğitimlere başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren ve yılda 3 binden fazla kişiyi meslek sahibi yapan BUTGEM (Bursa Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Merkezi), iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik üst seviye profesyonel...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUTGEM profesyonel eğitimlere başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren ve yılda 3 binden fazla kişiyi meslek sahibi yapan BUTGEM (Bursa Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Merkezi), iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik üst seviye profesyonel eğitimler hazırladı.

BTSO liderliğinde şimdiye kadar düzenlediği 900’e yakın eğitim programıyla mesleki eğitimde önemli bir tecrübeye sahip olan BUTGEM, yeni profesyonel eğitimler için duyuruya çıktı. 10’ar kişilik sınıflar halinde kurgulanan eğitim programları için yaş sınırı yok. Üst seviye eğitimlerden 200’e yakın kursiyerin faydalanması hedefleniyor. Uzman kadrosu ve son teknoloji ile donatılmış dersliklerde yapılacak meslek geliştirme eğitimleri için müracaatlar, DOSAB’da yer alan BUTGEM binasında şahsen gerçekleştirilecek.

Kâr gayesi güdülmeden verilecek profesyonel eğitimlerin kategorileri de belirlendi. Tekstil sektörüne yönelik üst düzey eğitimler, ‘Tekstil Desen Tasarımı’, ‘Dokuma Kumaş Gramaj ve Maliyet Hesapları’, ‘Dokuma Kumaş Yorumlama’, ‘İplik Kriterleri ve Analizi’ eğitimlerinden oluştu. BUTGEM’de IBM Catia Program Eğitimi hafta içi ve hafta sonu şeklinde kurgulanırken; merkezde Solidworks-‘Solidcam Program’, ‘Otomasyon Sistemleri (PIC 1200)’ ‘Android İle Mobil Programlama’, ‘3B Görselleştirme ve 3 DS Max’ eğitimleri de yapılacak. Profesyonel eğitimler kapsamında ayrıca 4 ayrı dönem olarak İngilizce kursları da planlanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.