Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın Markaları Hikayelerini Anlattı

Bursa Business Academy (BBA) tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Markalar Şehri Bursa Zirvesi”nde iş adamları başarı hikayelerini anlattı.BBA tarafından tertiplenen zirvenin açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın Markaları Hikayelerini Anlattı
Bursa Business Academy (BBA) tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Markalar Şehri Bursa Zirvesi”nde iş adamları başarı hikayelerini anlattı.
BBA tarafından tertiplenen zirvenin açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, BBA Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Mertyürek’in yanı sıra birçok akademisyen, işadamı, girişimci adayı, öğrenci ve diğer davetli katıldı. BAOB’da yapılan zirvenin açılışında konuşan BBA Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bolat, sahip oldukları tecrübeyle şehirdeki kurum ve kuruluşlara fayda sağlamak arzusunda olduklarını belirterek, “Bursa, geçmişten bugüne hep kaliteli malların üretildiği bir coğrafyadır. Günümüzde de önemli bir üretim üssüdür. Bursa başarılı markalar çıkartmada kendisini ispatlamıştır” dedi.
Zirvenin gelenekselleşeceğini belirten Bolat, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri diğer proje ve faaliyetlerle de şehir ve paydaşlarına fayda üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, zirveyi düzenleyen BBA’ya teşekkür ederek, “Şehirlerin istikbalini, şehrin tarihi, kültürel ve ekonomik cazibesi belirler. Ekonomik cazibeyi toplumsal kalkınmayla güçlendirmek gerekiyorsa, markalaşmayı öne çıkarmak lazım. Dolayısıyla bu şehir için hayati bir konu” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından İngiltere’den Bursa’ya gelen London Sofra Lokantaları’nın kurucusu Hüseyin Özer, “Kurnazı Bol Memleketten Marka Çıkar mı?” başlıklı bir sunum yaptı. Özer, “Kültürü hiç kimse elinden alamaz. Kültürümüze sahip çıkalım” dedi.
“Yerelden Globale Özdilek’in Markalaşma Süreci” başlığında bir sunum yapan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, “Girişimcinin vizyon ve misyona sahip olmak zorunda. Gerçekleştirilen işin büyüklüğü önemli değil, niteliği önemli. Ne iş yaparsanız yapın bütçenizi doğru hesaplamakla ve çalışanlarınıza en iyi ücreti vermekle yükümlüsünüz. Amatör bir ruhla, profesyonelce yüreğinizi ortaya koymak zorundasınız” diye konuştu.
İlerleyen oturumlarda ise Bursa’dan yola çıkan iş adamları söz aldı. BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın moderatörlüğünde İNOKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çilek, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek başarıya giden yolun şifrelerini anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.