Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı İş Adamı Eşine Öyle Bir Sürpriz Yaptı Ki...

Gülben Ergen'den Jest

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı İş Adamı Eşine Öyle Bir Sürpriz Yaptı Ki...
Bursalı işadamı eşine doğum gününde öyle bir sürpriz yaptı ki, ünlü sanatçı Gülben Ergen bile şaşırdı. İşadamı Mustafa Demiray, Gülben Ergen’in öncülüğünü yaptığı "Çocuklar Gülsün Projesi" çerçevesinde Rize’deki anaokulunun sponsorluğunu, doğum gününü kutladığı eşi adına yaptı. Karadeniz tatiline gittiğini zanneden eşi ise açılışta büyük bir sürprizle karşılaştı.
Yeşim Tekstil Üretim Direktörü Mustafa Demiray, eşi Kübra Demiray için bir sürpriz hazırladı. Gülben Ergen’den son ana kadar okulunun ismini paylaşmamasını rica eden iş adamının en mutlu anını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sanatçı, " Çocuklarının annesine, karısına, sevdiği kadına böylesine değer veren ve asırlık bir hediye düşünen adama, babaya, insana Allah imkanların en güzeli versin" dedi.
Çocuklar gülsün diye çalışmalarına ara vermeden devam eden ünlü sanatçı Gülben Ergen yaptırılan 34. anaokulunda çifte mutluluk yaşattı. Bursa’da faaliyet gösteren Yeşim Tekstil Üretim Direktörü Mustafa Demiray, çocuklar gülsün diye derneği yetkilileriyle irtibata geçerek eşi adına okul yapmak istediğini belirtti. Rize’nin Ardeşen ilçesi’nde bir projelerinin olduğunu söyleyen yetkililere tüm masrafları üstlendiğini dile getiren Demiray, tek isteği olarak okulun adının açılış gününe kadar paylaşılmamasını rica etti. Gülben Ergen ile de irtibata geçen Demiray, "Eşim sizi sosyal medya hesabınızdan takip ediyor. Sizden tek ricam okulun ismini paylaşmamanız" dedi.
Üç çocuk babası Mustafa Demiray, anaokulu açılış tarihiyle aynı tarihte eşi Kübra Demiray’a Karadeniz turu yapmak istediğini söyledi. Eşini ve 3 çocuğunu alan Demiray Rize’nin Ardeşen ilçesine giderek okulun açılışına katıldı. Okulun tabelasında ismini gören Kübra Demiray, şaşkınlık geçirdi. Mustafa Demiray eşi Kübra Demiray’a " Sen bana üç evlat verdin. Ben senin adını bir anaokuluna verdim. İyi ki doğdun" dedi. Gülben Ergen ise bu mutlu anı sosyal medya hesaplarından paylaşarak, " Bu hikayeyi hiç unutmayacağım. Çocuklarının annesine, karısına, sevdiği kadına böylesine değer veren ve asırlık bir hediye düşünen adama, babaya, insana Allah imkanların en güzeli versin" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.