Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz’dan mükemmellik ve sürdürülebilirlik tüyoları

Bursa Kalite Büyük Ödülü ve EFQM Avrupa Kalite Büyük Ödülü sahibi olan Bursagaz, EFQM mükemmellik modeli ile diğer global model ve standartları paylaştı.BTSO ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile düzenlenen ve iş dünyasının önemli isimlerini...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursagaz’dan mükemmellik ve sürdürülebilirlik tüyoları
Bursa Kalite Büyük Ödülü ve EFQM Avrupa Kalite Büyük Ödülü sahibi olan Bursagaz, EFQM mükemmellik modeli ile diğer global model ve standartları paylaştı.
BTSO ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile düzenlenen ve iş dünyasının önemli isimlerini buluşturan 6. Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı BTSO’da gerçekleştirildi. Sürekli iyileştirme ve mükemmellik konulu oturumların gerçekleştirildiği konferansta, Bursagaz İş Mükemmelliği Birimi’nden Sacide Burcu Özkarakaş, EFQM mükemmellik modeli ile diğer globalmodel ve standartların entegrasyonu sayesinde şirketlerin daha az maliyetle daha yüksek verimliliğe kavuşabileceklerini vurguladı. Konuşmasında EFQM mükemmellik modeli ilişkilerinde yararlandıkları haritadan da bahseden Özkarakaş, ‘mükemmellik bileşenleri’ adlı yaklaşım ile EFQM mükemmellik modeli entegrasyonuna yeni bir soluk kazandırdıklarını, böylece süreçler arası ilişkileri daha başarılı hale getirdiklerini ifade etti.
Konferansa katılan Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp stantları ziyaret ederek, KalDer ve BTSO yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu. Bursagaz’ın tandı ve tanıtımını yaptığı yeni akıllı genel müdürlük binası büyük ilgi gördü. Stantta 1 Aralık’ta Bursagaz ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile Podyum Davet’te gerçekleştirilecek olan 2. Sürdürülebilir Hayat Konferansı’nın ön kayıtları alınırken, Bursagaz sürdürülebilirlik yaklaşımı hakkında bilgi verildi. Bursagaz sürdürülebilirlik çarkı yaklaşımından bahseden yetkililer, bu uygulamanın bir kurumsal sosyal sorumluluk projesinin ötesine geçerek her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşacak yapıya büründüğünü söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.