Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’dan Tacikistan’a Maket İhracatı…

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, konut projelerinin ve Türkiye’deki tarihi mekânların tanıtımlarına hazırladığı maketlerle katkıda bulunan, kısa bir süre önce de Tacikistan’a maket ihraç etmeye başlayan 3 D Maket firmasını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’dan Tacikistan’a Maket İhracatı…

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ile birlikte 3D Maket’in NİLTİM’deki yeni yerine ziyarette bulundu, çalışanlarla bir araya geldi ve sektör hakkında bilgiler aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı işyerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten 3D Maket Genel Müdürü Nedim Yılmaz, Türkiye’nin önde gelen maket firmalarından birisi olduklarını söyledi.

Bu alanda 10 yıldır hizmet verdiklerini ve Bursalı bir firma olarak ihracat yaparak maket alanında bir ilke imza attıklarını dile getiren Yılmaz, “Tacikistan’a geçtiğimiz günlerde teslimatını yaptığımız maketlerle, Bursa’dan bu alanda ihracat yapan ilk firma olduk. Şu ana kadar Tacikistan’a 3 proje maketini teslim ettik, 4.’sünü de hazırlıyoruz” dedi.

Yılmaz, “2 atölyemizde 15 kadar çalışanımız var. Diğer şehirlerde irtibatlı olduğumuz ofislerimizle, geniş bir alanda hizmet veriyoruz. En önemlisi de bir Bursa markasıyız ve bunu her yerde gururla ifade ediyoruz” diye konuştu.

3D Maket’ten harika işler

3D Maket’te olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da bu ziyaret vesilesiyle Nedim Yılmaz ve 3D Maket çalışanlarının harika işlere imza attığına şahitlik ettiğini söyledi. Başkan Aktaş, maketlerin, tanıtım ve pazarlama noktasında oldukça önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Sadece inşaat sektörüyle değil, birçok sektörle ilgili düşünce ve hayallerin kamuoyuna yansıtabilmesi için maketlerin iyi bir araç olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, şöyle konuştu:

“Makine Mühendisi Nedim Yılmaz ve ekip arkadaşları harika işlere imza atıyorlar burada. Onlar; yapmak istediklerimiz, hayal kurduklarımız, projelendirdiklerimizi farklı ölçeklerdeki maketlerde hayata geçiriyorlar. Burada çok güzel bir ortam var. A’dan Z’ye kadar tüm ürünleri kendi imkanlarıyla hazırlıyorlar, kendi imkanlarıyla tasarlıyorlar ve yapımlarını gerçekleştiriyorlar. Nedim Yılmaz ve arkadaşlarını kutluyorum.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.