Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki 5 Tarım Yatırımı İçin 3 Milyon Hibe

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 tarım projesine bakanlık tarafından 3 milyon 22 bin 452 lira hibe verileceğini açıkladı.Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 yatırım projesine verilecek tahmini hibe miktarını...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 tarım projesine bakanlık tarafından 3 milyon 22 bin 452 lira hibe verileceğini açıkladı.
Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 yatırım projesine verilecek tahmini hibe miktarını 3 milyon 22 bin 452 lira olarak belirledi. Doğal kaynaklar ve çevrenin korunması dikkate alınarak kırsal alanda refah seviyesinin yükseltilmesi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesine yönelik kırsal kalkınma yatırımları programı hakkında tebliğ yayımlandı. Bakanlık tarafından programa alınması uygun bulunan başvurular bakanlık internet sitesinde ilan edildi. Bursa İl Müdürlüğü, "Tebliğ uyarınca uygun görülen yatırım projesi sahiplerine yazılı tebligat yapılacak. 5 yatırım projesine sağlanacak tahmini hibe miktarı 3 milyon 22 bin 452 lira olarak belirlendi" diye açıklamada bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.